Gas en licht vergelijken Ypecolsga Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energienota. Hierom loont het om te vergelijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Ypecolsga vergelijken? Vul jouw locatie & verbruiksgegevens in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ypecolsga [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (bijv. PWN). Gas en licht afsluiten in Ypecolsga doen de meesten bij één aanbieder. Met behulp van de vergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek review Clean Energy).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Bereken stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, wind, grijs, groen, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Ypecolsga.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Essent of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE? Hieronder bekijk jij de huidige veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €80 tot €225. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Ypecolsga vegelijken. In het schema hieronder vind jij de modale tarieven voor veel voorkomende soorten woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ypecolsga. Betaal jij op dit moment te veel? Hierna achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €120,75 €130,5 €140,75
Tussenwoning €109,25 €141 €152,5 €164,75
Hoekwoning €132,5 €151,25 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,5 €170,25 €182,25 €194
Landhuis €178 €199,75 €212,75 €221,75
Standaard €121,5 €146 €161,25 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn stroomproblemen in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ypecolsga? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Vrijopnaam: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website zie je suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “De oven open zetten nadat je hem hebt gebruikt.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, Intergas of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij regelt dit vandaag nog via onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtenet, infraroodpanelen, pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welk stroombedrijf is het beste? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Oude Willem vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval meteen de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je achterhaalt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar stroom en gascontracten met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende recensies

Een groeiend aantal consumenten hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het cijfer en actuele beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Ypecolsga.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Check eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ypecolsga gaat vlug via internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Hichtum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Ypecolsga? Dat kan door geld te steken in groene installaties zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Ypecolsga vergelijken Direct een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten