Gas en licht van Clean Energy Vergelijk gaslicht en bespaar tot €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Clean Energy? Op deze website vind je alle pakketten, contracten en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je bekijkt ogenblikkelijk het goedkoopste Clean Energy contract dat voldoet aan jullie eisen. Overstappen gaat makkelijk en vlug. Je vindt hier veel unieke acties die jij niet via de normale weg bij Clean Energy kan afsluiten.

Complete vergelijking

Alle betrouwbare organisaties vergelijken. Van Energiedirect.nl tot HVC.

Altijd de goedkoopste aanbieder

Nooit meer teveel betalen. Besparingen tot wel €235 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen dag zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Clean Energy afsluiten

Wil jij overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Clean Energy? Dat gaat zonder moeite aan de hand van de vergelijker op deze site. Vul je postcode, schatting van energieverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Clean Energy”. Je checkt nu direct het beste en scherpste contract dat volledig past bij jullie behoeften. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door de prijzen van energie. Check ook aspecten als verbruikskosten, netbeheerkosten, vastrecht, leveringkosten, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €225 voordeel (lees ook verder over Coteq Netbeheer of Vattenfall).

Gas en elektriciteit Clean Energy vergelijken (tarieven juni 2024)

Clean Energy is een erkende verstrekker van gas en stroom. Deze energieaanbieder heeft contracten voor elk type huishouden. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en abonnementen met looptijden tussen 1 en 5 jaar of onbepaalde tijd. Let op: ga voor het vaste tarief het liefst met een eenjarig contract. In de praktijk is elke jaar overstappen interessant. Op den duur ben je dan het goedkoopste uit! Wil jij je ook aanmelden bij Clean Energy? Vul jouw gegevens in, en stap onmiddellijk over naar het goedkoopste gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 900 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 2.000 kWh 675 m³
2 bewoners 2.175 kWh 1.000 m³
Gezin + 1 kind 2.975 kWh 1.325 m³
Familie (2 kinderen) 3.725 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.125 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Clean Energy

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Deze situatie is eenvoudig: aanvragen en activeren. Zit je al vast aan een Clean Energy energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je (online) doorgeven aan de service-afdeling. De medewerker verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energiemaatschappij, maar wil je wel overstappen naar Clean Energy? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. De aanstaande gas en stroom leverancierkan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Wil je Clean Energy opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de geldende opzegtermijn en eventuele boetes indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Den Helder, Dordrecht en Leusden).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Clean Energy

  1. Voer jouw locatie in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Selecteer de aanbieding die je wilt afsluiten en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Clean Energy actie met welkomstpremie

Natuurlijk wil jij profiteren van de beste Clean Energy aanbiedingen van juni 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1-jarige verbintenis, of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €135 – €290 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De beloofde welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Wij raden dus aan om elk jaar over te stappen van leverancier. De actuele welkomstkorting Clean Energy in juni 2024 is aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk alle bekende Clean Energy energiecontracten voor de beste aanbieding. Let op: enkel nieuwe klanten profiteren van de bonus. Huidige klanten kunnen wel een korting krijgen op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-clean-energy

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Clean Energy en bezuinig op gas en elektra!