Gas en licht vergelijken Dordrecht Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt zie je terug in je energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Dordrecht vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus energieverbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Dordrecht [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Dordrecht (voorbeelden zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Dordrecht kan gemakkelijk bij één aanbieder. Aan de hand van de vergelijker vind jij het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Start direct met het bijgaande stappenplan (of bekijk Westland Infra 3 jaar contract mei 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, zon, wind, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Dordrecht.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Onderstaand tref jij de populaire stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €115 tot €230. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Dordrecht vegelijken. Via de volgende tabel vind jij geschatte energiekosten voor populaire klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Dordrecht. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Dordrecht.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €123,25 €130,25 €140,75
Tussenwoning €106,5 €139 €152,5 €164,25
Hoekwoning €131,25 €150 €168,75 €177,25
2 onder 1 kap €144,75 €167,75 €182,75 €192,25
Bungalow €179 €199 €213,75 €222,75
Modaal €123,25 €146,25 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal komt dit door de netbeheerder (denk aan Westland Infra). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Dordrecht? Dit is nooit exclusief te wijten aan Engie en NLE: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna tref jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “De helderheid (brightness) van je beeldscherm niet te hoog zetten.” Of neem een HR-ketel van Intergas, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat probleemloos door middel van onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage is er keuzen uit meerdere milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Zoals zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In ons land vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Vlissingen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vandaag nog de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Meer en meer contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt het eindcijfer en recente comments van klanten voor energiebedrijven Dordrecht.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Inspecteer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Dordrecht kan probleemloos door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn aanzienlijk gunstiger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Nijbroek afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Dordrecht kan natuurlijk door te beleggen in “groene” oplossingen zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Zodoende neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Dordrecht vergelijken Vandaag nog een licht en gas contract aanvragen en afsluiten