Gas en licht vergelijken Vlissingen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €170


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Met name het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te controleren welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Vlissingen vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Vlissingen [Update maart 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest fundamentele aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Vlissingen (dat kan zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Vlissingen doen de meesten bij één maatschappij. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl vind je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over welkomstpremie Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, zon, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Vlissingen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via MijnAansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent of Oxxio, Qurrent, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder ontdek je een aantal scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €80 – €225. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Vlissingen vegelijken. In de tabel zie je de gemiddelde tarieven voor verschillende klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Vlissingen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Vlissingen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €120,25 €131 €142,5
Tussenwoning €106,5 €140,25 €152,25 €163
Hoekwoning €130 €152,5 €169,5 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €182,5 €194
Villa €178,75 €197,75 €214 €221,75
Gemiddeld €122,75 €146,25 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Vlissingen? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder zie je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijv. “apparaten uitschakelen ” en “De kachel `s nachts uit zetten.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat gemakkelijk middels onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Vandaag de dag bestaan er velerlei “groene” producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra kiezen?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Netersel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval simpelweg de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt probleemloos de goedkoopste leverancier (werkzaam in Zeeland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van onder andere zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende ratings

Enkele contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Hiervoor lees je de gemiddelde cijfers en betrouwbare meningen van klanten voor energiebedrijven Vlissingen.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check hierom de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende info aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Vlissingen is vlug in een online omgeving. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Geelbroek afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Vlissingen? Doe dit door te gaan voor verantwoorde installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Vlissingen vergelijken Simpel een gas & elektra contract aanvragen & afsluiten