Gas en licht vergelijken Den Helder Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Den Helder vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van de vergelijker kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarop vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Den Helder [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Den Helder (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Den Helder doe je wel bij één leverancier. Middels de gaslicht-vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check Liander 1 jaar contract mei 2024).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen uit EU, zon, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Den Helder.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is passend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij NLE, Greenchoice, Essent, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Qurrent, ENGIE? Hieronder vind je een aantal meest gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €115 en €220. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Den Helder vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij geschatte tarieven voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Den Helder. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Den Helder.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,5 €132,75 €143,25
Tussenwoning €107,25 €139,5 €153,75 €163,25
Hoekwoning €130,5 €150,75 €168 €177,5
2 onder 1 kap €146 €168 €184,5 €191,25
Villa €178,25 €197,75 €215 €222
Modaal €121,25 €145 €159,5 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (als. Stedin). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Den Helder? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hierna achterhaal jij suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Zet het klokje op elektrische apparaten uit.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig middels onze zoekmachine.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Vandaag de dag bestaan er allerlei groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke maatschappij past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Veenoord vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval vlug de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt probleemloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan zeker het filter “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom op basis van o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Hiervoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Den Helder.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Check dus de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Den Helder kan nu door het internet. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan flink oplopen als je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Nieuw-Balinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Den Helder gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde energiebronnen als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Den Helder vergelijken Direct een gas en licht contract afsluiten + aanvragen