Gas en licht vergelijken Nieuw-Balinge Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas beïnvloedt de energienota. Vandaar is het goed om na te gaan welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Direct gas en licht leveranciers in Nieuw-Balinge vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. D.m.v. de energievergelijker kan je als consument direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij meteen de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuw-Balinge [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één verzamel contract. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de provincie Midden-Drenthe (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in Nieuw-Balinge doe je wel bij één partij. Met behulp van de energievergelijker bekijk je de voordeligste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over energie via Qurrent).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Drenthe).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Nieuw-Balinge.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water regel je via MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl? In de opsomming vind je een aantal veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen wel per huis. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €105 – €175. Onmiddellijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Nieuw-Balinge vegelijken. Onderstaand achterhaal jij aannemelijke kosten voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuw-Balinge. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €121,5 €131,75 €141,25
Tussenwoning €108 €138,75 €154 €165,25
Hoekwoning €130,25 €150,25 €169,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,75 €182,25 €192,25
Bungalow €177,5 €199 €214,75 €223,75
Modaal €122 €145,5 €158,5 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Normaal is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Nieuw-Balinge? Of je nu klant bent bij Clean Energy of Innova Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina bekijk jij 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Je gaskachel goed onderhouden en ventileren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Remeha, Intergas, AWB of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij direct middels onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je velerlei duurzame systemen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtenet, zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Farmsum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan à la minute de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Drenthe) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan zeker het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Uitstekende recensies

Meer en meer huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Hiervoor lees je het cijfer en de laatste beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Nieuw-Balinge.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Check om die reden de einddatum van je contract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuw-Balinge is nu online. Daarvoor zijn B2B contracten. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Woldendorp afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Nieuw-Balinge gebeurt ook door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Nieuw-Balinge vergelijken Direct een gas en stroom abonnement afsluiten en aanvragen