Gas en licht vergelijken Woldendorp Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €290


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het slim om te bekijken welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Woldendorp vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van de energievergelijker kan jij à la minute de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Woldendorp [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Delfzijl (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Woldendorp doen de meesten bij één leverancier. Dankzij de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg de tips van onze specialisten (of bekijk info over ervaringen Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Woldendorp.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Eneco, Pure Energie, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl? In de volgende lijst zie je onze populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen nogal per gezin. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €100 tot €175. Binnen no-time de gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Woldendorp vegelijken. Onderstaand vind jij mogelijke tarieven voor populaire woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Woldendorp. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Delfzijl.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121,5 €132 €143,25
Tussenwoning €107,75 €138,75 €155,25 €162,25
Hoekwoning €130,75 €151 €166,25 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €168,75 €182,75 €193,5
Villa €178,25 €198,75 €213,5 €222,25
Standaard €122,75 €147,5 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Woldendorp? Het maakt niet uit of je zit bij Greenchoice en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Was op een lagere temperatuur.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, Intergas, Atag, AWB of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat binnen no-time met onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde producten die op lage kosten draaien. Neem nou zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland vind je diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is het beste? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Oss vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan vlug de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je vindt gemakkelijk de goedkoopste leverancier (uit Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies dan zeker de “duurzame energie” filter. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende klantervaring

Een groeiend aantal huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Hiervoor check je het klantcijfer en recente recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Woldendorp.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk daarom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Woldendorp kan onmiddellijk via de pc. Daarvoor zijn unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Hengstdijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Woldendorp? Doe dit door geld te steken in verantwoorde systemen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Woldendorp vergelijken Vandaag nog een licht en gas contract aanvragen + afsluiten