Gas en licht van Liander Vergelijk gaslicht en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Liander? Op onze experts vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van mei 2024. A la minute energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt eenvoudig het goedkoopste Liander contract dat geschikt is voor jullie uitgaven. Overstappen gaat gemakkelijk en probleemloos. Jij bekijkt hier tijdelijke welkomstacties die jij niet via de normale weg bij Liander kan bestellen.

Alle organisaties

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Neem afscheid van hoge rekeningen. Dit scheelt je zo €305 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Liander afsluiten

Kan je overstappen naar het goedkoopste gas licht pakket van Liander? Dat gaat zonder moeite wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Vul je postcode, gas & stroomverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Liander”. Zo zoek je meteen het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij je specificaties. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit een tarief voor verbruikt stroom + gas. Houd ook rekening met vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €205 korting (check ook Qwint of Energieflex).

Gas en elektriciteit Liander vergelijken (tarieven mei 2024)

Liander is een populaire aanbieder van gas en stroom. Deze energieaanbieder hanteert allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Ons advies: ga voor het vaste tarief in combinatie met een 1-jarig contract. Feitelijk ga je dan elk jaar opnieuw overstappen. Per slot van rekening is dat het voordeligst! Gaan jullie je aanmelden bij Liander? Begin dan met onze vergelijker, en stap à la minute over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? De onderstaande tabel biedt ondersteuning.

Soort woning Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Samenstelling huishouden Stroom kWh Gas
1 persoon 1.950 kWh 750 m³
2 personen 2.100 kWh 1.075 m³
2 & 1 kind 2.950 kWh 1.425 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.700 m³
Gezin + 3 kinderen 4.300 kWh 2.000 m³

Overstappen naar Liander

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? In dit geval is het niet moeilijk: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een Liander energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dit kan je gewoon melden bij een medewerker. Je leverancier verwerkt de wijziging in het adressenbestand. Heb je te maken met een contract bij een andere energieleverancier, maar wil je wel overstappen naar Liander? Zeg dan natuurlijk je oude abonnement wel op. Jouw “nieuwe” stroom en gas aanbieder kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Ga je Liander opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Houdt altijd rekening met de opzegtermijn in het contract en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Barendrecht, Hoogeveen en Roosendaal).

Vind het goedkoopste gas-licht van Liander

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies het aantal personen in het huishouden, of vul het volledige verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Kies de beste aanbieding en laat het overstappen voor je regelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Liander actie met welkomstpremie

Natuurlijk wil jij profiteren van de beste Liander aanbiedingen van mei 2024. Of jij nou gaat voor zo’n kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, de korting is er altijd wel. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €140 – €205 (afhankelijk van je contracttermijn). De geldende welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus verstandig om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De welkomstbonus Liander in mei 2024 is weer interessant. Stap vandaag nog over. Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Liander energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-liander

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Liander en bespaar op stroom en gas!