Gas en licht vergelijken Roosendaal Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te checken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Roosendaal vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Roosendaal [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Roosendaal (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Roosendaal is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Door gebruik te maken van onze tool bekijk jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over maandelijkse kosten Oxxio).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, wind, co2 gecompenseerd, grijs, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Kies de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Roosendaal.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Qurrent? Onderstaand achterhaal je onze veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen flink per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €120 tot €150. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Roosendaal vegelijken. In onderstaand schema zie je mogelijke gas-licht kosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Roosendaal. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel vind jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Roosendaal.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,25 €130,25 €143,5
Tussenwoning €107,75 €139 €153 €165,5
Hoekwoning €132,5 €150,75 €166,5 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €167,5 €183,75 €191,5
Landhuis €179,25 €200 €215,5 €221,5
Doorsnee €122 €144,5 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren gefixt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Roosendaal? Of je nu klant bent bij De Vastelastenbond of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie minimaliseren kan op verschillende manieren. Hierna tref jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zoveel mogelijk apparaten uit het stopcontact halen als je op vakantie gaat.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Remeha, Nefit, Atag of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij eenvoudig aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Heden ten dage bestaan er meerdere “groene” producten die goedkoop verwarmen. O.a. zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomaanbieder past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket IJlst vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer in dat geval direct de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot binnen no-time de goedkoopste leverancier (uit Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten met o.a. windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en transparantie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recentelijke meningen van afnemers voor energiebedrijven Roosendaal.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Bekijk altijd jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Roosendaal kan vandaag nog via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De kosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn regelmatig lager dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen toenemen als je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik mag men aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Borculo afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: bedrijven zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Roosendaal gebeurt ook door te investeren in groene producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zo draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Roosendaal vergelijken Eenvoudig een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten