Gas en licht vergelijken IJlst Direct leveranciers vergelijken en bespaar €240


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. In het bijzonder het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energienota. Vandaar is het geen gek idee om te controleren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in IJlst vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Dankzij de vergelijker kun jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in IJlst [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest onmisbare aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Súdwest-Fryslân (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in IJlst doe je wel bij één maatschappij. Geholpen door de gaslicht-vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Fenor tarieven mei 2024).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, wind, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit IJlst.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent, NLE of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent? Onderstaand achterhaal jij de veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument consumeert gas en elektriciteit. De kosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €95 tot €240. Moeiteloos de gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen IJlst vegelijken. Hieronder vind je mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in IJlst. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel ontdek je het geschatte energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €121 €131,25 €142,25
Tussenwoning €109,25 €140,5 €153 €163
Hoekwoning €130,5 €149,25 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,25 €182,25 €192
Villa €176,25 €199,25 €215 €221,25
Doorsnee €123,75 €147,5 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. Cogas). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. In de regel is zo’n storing in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in IJlst? Of je nu klant bent bij Fenor of Vandebron: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind jij 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Intergas of Atag.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit meteen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment is er keuzen uit verschillende groene installaties die op lage kosten draaien. Onder andere warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Bergen op Zoom vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval moeiteloos de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bronnen als groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie.

Goede reviews

Enkele huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en transparantie wil iedereen. Om hier achter te komen check je de totale beoordeling en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven IJlst.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk hierom de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in IJlst werkt vlug via internet. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd scherper dan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Standdaarbuiten afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in IJlst is ook mogelijk door te kiezen voor groene installaties zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten IJlst vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom abonnement aanvragen & afsluiten