Gas en licht vergelijken Bergen op Zoom Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €110


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierom loont het om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Bergen op Zoom vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bergen op Zoom [Update april 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen via één verzamel contract. Water wordt geregeld via het waterbedrijf werkzaam rondom Bergen op Zoom (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Bergen op Zoom doen de meesten bij één organisatie. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de voordeligste. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over overstappen Cogas).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, groen uit NL, zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Bergen op Zoom.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Budget Energie, Qurrent, Oxxio, ENGIE, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind je actuele veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €90 tot €150. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met de vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bergen op Zoom vegelijken. In onderstaand schema detecteer je aannemelijke prijzen voor veel voorkomende type huizen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bergen op Zoom. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Bergen op Zoom.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €120,25 €131,75 €142,25
Tussenwoning €108,5 €138,5 €154,5 €164
Hoekwoning €129,25 €151,75 €169,5 €178,25
2 onder 1 kap €147,5 €170,25 €182,25 €191,75
Vrijstaand €179,5 €200 €213,75 €222,75
Standaard €121,5 €145,25 €161 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Gewoonlijk is zo’n storing binnen enkele uren opgelost. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Bergen op Zoom? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl en/of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Geen tweede koelkast gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, Atag of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit nu door gebruik te maken van onze vergelijker.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante “groene” producten die goedkoop verwarmen. Neem nou zonnepanelen, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

Op dit moment zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroom maatschappij moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Sint-Annaland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan gemakkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Kijk jij vooral of energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met o.a. groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Een deel van de Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is noodzakelijk. Daarvoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Bergen op Zoom.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele details betreft zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bergen op Zoom is nu door het internet. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn vaak voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je extra veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Leons afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bergen op Zoom gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bergen op Zoom vergelijken Eenvoudig een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen