Gas en licht van Cogas Vergelijk gaslicht en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Cogas? Door onze specialisten vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van april 2024. Nu direct energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je achterhaalt à la minute het goedkoopste Cogas contract dat past bij jullie eisen. Overstappen gaat simpel en rap. Je vindt hier veel exclusieve aanbiedingen die je niet op de reguliere manier bij Cogas kan regelen.

Alle leveranciers

Alle erkende maatschappijen vergelijken. Van Engie tot aan MAIN Energie.

Flink besparen op jouw energie

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €365 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Dankzij de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Cogas afsluiten

Mogen jullie overstappen op het goedkoopste gas licht pakket van Cogas? Dat is eenvoudig gedaan wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer jouw postcode en huisnummer, gas & stroomverbruik en extra filters in. Activeer het filter “Cogas”. Je zoekt zo gelijk het betaalbaarste contract dat rijmt met jullie behoeften. Tip: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, aansluitkosten, vastrecht, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten ontvang je tot wel €155 voordeel (bezoek ook Enduris of Innova Energie).

Gas en elektriciteit Cogas vergelijken (tarieven april 2024)

Cogas is een betrouwbare dienstverlener van gas en stroom. De energieleverancier verkoopt pakketten voor iedere consument. Denk aan een modelcontract, variabele en vaste tarieven, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Handig: kies een vast tarief met een korte looptijd. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Onderaan de streep is dat het goedkoopst! Vandaag nog aanmelden bij Cogas? Open onze vergelijker, en stap onmiddellijk over naar een voordelig gas en licht pakket. Weet je niet precies wat je verbruikt? Het schema hieronder kan je helpen.

Soort huis Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.700 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³

Gezinssamenstelling Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.850 kWh 625 m³
2 personen 2.450 kWh 1.100 m³
Familie (1 kind) 3.000 kWh 1.425 m³
Gezin + 2 kinderen 3.650 kWh 1.600 m³
Gezin + 3 kinderen 4.325 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Cogas

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Zit je al vast aan een Cogas energiepakket, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) doorgeven aan een medewerker. Het team verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar Cogas? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Wil jij Cogas opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en boeteconstructies wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Culemborg, Krimpen aan den IJssel en Terneuzen).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Cogas

  1. Geef jouw postcode door
  2. Kies de omvang van het huishouden, of kies direct het verbruik.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Maak een keuze uit de contracten (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Kies eventueel het filter voor groene stroom.
  7. Kies de beste aanbieding en zet de overstap online in werking.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Cogas actie met welkomstpremie

Natuurlijk sluit jij je abonnement over naar de meest royale Cogas aanbiedingen van april 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3- of 5 jarig contract, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze vorm van korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €90 tot +/- €225 (hangt af van de contracttermijn). De beloofde welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om elk jaar opnieuw je energie te vergelijken. De beloofde welkomstkorting Cogas in april 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken, voer de gevraagde gegevens in, en vergelijk alle Cogas energiecontracten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. De huidige contractanten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-cogas

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Cogas en bezuinig op gas en elektra!