Gas en licht van Innova Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Innova Energie? Via onze experts vind je de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt snel het goedkoopste Innova Energie contract dat aansluit bij jouw wensen. Overstappen van energie gaat eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Jij bekijkt hier speciale acties die jij niet via de normale weg bij Innova Energie kan activeren.

Alle pakketten

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Huismerk Energie tot aan Pure Energie.

Vind het goedkoopste pakket

Zeg tot ziens tegen een hoge nota. Bespaar tot wel €325 per jaar.

Makkelijk overstappen

Profiteer van de overstapservice. Geen dag zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Innova Energie afsluiten

Mag je overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Innova Energie? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, energiegebruik en andere wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Innova Energie”. Zo zoek je onmiddellijk het voordeligste contract dat matcht met jouw wensen. Let op: kijk niet alleen naar de kosten van energie. Denk ook aan verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, vastrecht. Vergeet daarnaast niet de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten ontvang je tot wel €150 voordeel (lees ook verder over Fenor of Westland Infra).

Gas en elektriciteit Innova Energie vergelijken (tarieven april 2024)

Innova Energie is een landelijke aanbieder van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt contracten in alle soorten en maten. Denk aan een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten of onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent pak je elk jaar de op dat moment goedkoopste deal. Op den duur is dat het voordeligst! Vandaag nog aanmelden bij Innova Energie? Start met vergelijken, en stap binnen no-time over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het schema hieronder biedt hulp.

Type woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.250 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Type huishouden Stroom Gas
1 persoons huishouden 1.900 kWh 650 m³
2 personen 2.275 kWh 1.075 m³
Gezin + 1 kind 2.900 kWh 1.350 m³
2 & 2 kinderen 3.750 kWh 1.600 m³
2 & 3 kinderen 4.100 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Innova Energie

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: bestellen en aansluiten. Ben jij al gebonden aan een Innova Energie energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon aangeven aan je leverancier. De medewerker verwerkt de adreswijzigingen. Loopt jouw stroom en gas bij een andere energieleverancier, en wens je een overstap naar Innova Energie? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. De aanstaande stroom en gas leverancier doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Ga je Innova Energie opzeggen? Bel met de klantenservice, of maak dit schriftelijk kenbaar (opzegbrief). Controleer altijd de actuele opzegtermijn en de hoogte van de boete indien je vroegtijdig het contract verbreekt (o.a. in Rouveen, Haarlem en Oldebroek).

Vind het goedkoopste gas-licht van Innova Energie

  1. Geef jouw postcode door
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het exacte verbruik in.
  3. Eventueel selecteer je jouw huidige leverancier (optie).
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Wil je grijze of groene stroom?
  7. Kies de beste aanbieding en sluit je contract online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Innova Energie actie met welkomstpremie

Logischerwijs wil jij overstappen naar de grootste Innova Energie aanbiedingen van april 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. Doorgaans profiteer je van kortingen (overstapbonus) tussen de €165 tot €270 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De actuele welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De actuele welkomstkorting Innova Energie in april 2024 is zeker de moeite waard. Waar wacht je nog op? Start met vergelijken, vul jouw gegevens in, en vergelijk de bekende Innova Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-innova-energie

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Innova Energie en betaal minder voor gas en licht!