Gas en licht van Fenor Vergelijk gaslicht en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle ins en outs doorzoeken over gas en licht van Fenor? Middels de vergelijker vind je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van april 2024. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt onmiddellijk het goedkoopste Fenor contract dat past bij jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en prettig. Jij checkt alle unieke welkomstkortingen die je niet op de reguliere manier bij Fenor kan aanschaffen.

Alle pakketten

Alle erkende organisaties vergelijken. Van Greenchoice tot aan Oxxio.

Bekijk het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Dit scheelt je zo €235 per jaar.

Makkelijk overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Fenor afsluiten

Kan jij overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Fenor? Dat is zo geregeld als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en overige wensen in. Activeer het filter “Fenor”. Jij ziet nu accuraat het meest aantrekkelijke contract dat volledig past bij jouw eisen. Tip: kijk niet alleen naar de kosten per kWh en m3. Overweeg ook zaken als vastrecht, regiotoeslag, opslag duurzame energie, verbruikskosten, netbeheerkosten. Vergeet daarnaast niet de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten kan dit oplopen tot €155 voordeel (ga verder naar Energiedirect.nl of Liander).

Gas en elektriciteit Fenor vergelijken (tarieven april 2024)

Fenor is een erkende aanbieder van gas en stroom. Deze energieaanbieder biedt pakketten voor iedere consument. Natuurlijk het modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga voor het vaste tarief voor maximaal 1 jaar. Feitelijk vindt er elk jaar een overstap plaats. Want op die manier betaal je dan het minst voor energie! Gaan jullie je aanmelden bij Fenor? Open onze vergelijker, en stap à la minute over naar het goedkoopste gas en licht. Wat is een realistisch verbruik? De tabel hieronder kan je helpen.

Omschrijving Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Gezinssamenstelling Stroom Gas
1 bewoner 1.900 kWh 600 m³
2 personen 2.275 kWh 1.025 m³
2 & 1 kind 3.100 kWh 1.500 m³
Gezin + 2 kinderen 3.525 kWh 1.650 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Fenor

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe woningen geldt: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een Fenor energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je gewoon doorzetten naar een medewerker. Je leverancier zorgt voor de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere energieaanbieder, en wil je overstappen naar Fenor? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw “nieuwe” gas en stroom aanbiederkan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Nu Fenor opzeggen? Bel met de klantenservice, of schrijf zo’n opzegbrief. Check hiervoor wel even de geldende opzegtermijn en een boete wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Zutphen, Ermelo en Veenendaal).

Goedkoopste gas-licht van Fenor

  1. Voer jouw locatie in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul het volledige verbruik in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Kies het variabele of vaste energietarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (een vaste periode of juist flexibel).
  6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en stap moeiteloos online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Fenor actie met welkomstpremie

Natuurlijk stap jij het liefst over naar de grootste Fenor aanbiedingen van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1 jarig contract met vaste prijzen of een 3 jarig contract met meer zekerheid, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €90 t/m €270 (ligt aan het type contract). Jouw welkomstpremie ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Het is dus slim om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw welkomstbonus Fenor in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Wacht niet langer! Open onze tool, voer jouw verbruik in, en vergelijk de bekende Fenor energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. De huidige contractanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op de kWh-prijs of M3-prijs.

energieleverancier-fenor

Nieuwbouw, ga je verhuizen of gewoon overstappen van energie aanbieder? Vergelijk energiecontracten van Fenor en bespaar op licht en gas!