Gas en licht vergelijken Zutphen Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energiekosten. Hierom is het verstandig om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Zutphen vergelijken? Vul jouw locatie en verbruiksgegevens in. Via de energievergelijker kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zutphen [Update maart 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de regio Zutphen (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Zutphen is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Met behulp van de gaslicht-vergelijker bekijk jij de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek beoordeling Enexis).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Gelderland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, groen uit NL, grijs, zon, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Zutphen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ben je al bekend met Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst zie je diverse vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten variëren aanmerkelijk per gezinssamenstelling. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €75 en €165. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zutphen vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je mogelijke energiekosten voor veel voorkomende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zutphen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna vind je een inschatting van het energieverbruik in de regio Zutphen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €121 €132,5 €142,75
Tussenwoning €106,5 €138,25 €152,25 €164
Hoekwoning €132,25 €150,25 €169 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €181,75 €191,25
Landhuis €179,25 €199 €215,25 €224,25
Standaard €121,75 €147,5 €159 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Zutphen? Dit is niet afhankelijk van E.ON en Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is inherent aan een lagere nota. Onder andere “nemen van ledverlichting ” en “Het beeldscherm uitzetten als je iets download.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat moeiteloos door het toepassen van onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Op dit moment is er keuzen uit veel verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welke energie-aanbieder is het beste? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Poppenwier vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval simpelweg de goedkoopste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en filter vervolgens op prijs. Jij detecteert vandaag nog de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Gelderland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar energiepakketten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Meer en meer Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Zutphen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende details aangaande zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zutphen werkt ogenblikkelijk via de pc. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Huijbergen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zutphen is ook mogelijk door te kiezen voor milieuvriendelijke producten zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Zutphen vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra contract aanvragen + afsluiten