Gas en licht vergelijken Poppenwier Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Vandaar loont het om te vergelijken welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Nu gas en licht leveranciers in Poppenwier vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Op basis van deze website kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Poppenwier [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Súdwest-Fryslân (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Poppenwier is gewoon mogelijk bij één bedrijf. D.m.v. onze tool achterhaal je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek energie-aanbieder Vattenfall).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Poppenwier.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra vraag je aan bij de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Pure Energie, Vattenfall, Eneco, Greenchoice, Essent of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers? Hierna achterhaal jij actuele vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €95 en €250. Snel de gas licht kosten berekenen? Doe dit via onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Poppenwier vegelijken. Hierna tref je de gemiddelde prijzen voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energienota, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Poppenwier. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €122,5 €131,25 €140,75
Tussenwoning €106,75 €139,75 €154,25 €162,5
Hoekwoning €130 €151 €167,75 €177
2 onder 1 kap €146,25 €168,75 €183,75 €193,5
Landhuis €179,25 €197,25 €213 €223,25
Gemiddeld €124 €147 €159,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijv. Enexis). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Poppenwier? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice of Leon Zeewolde: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “de verwarming omlaag doen ” en “Af en toe de condensor aan de achterkant van de koelkast schoon maken.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Atag, AWB, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit eenvoudig d.m.v. onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment vind je diverse “groene” oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk bedrijf moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Hilversum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de meest voordelig energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij detecteert zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Friesland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom met o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Sommige consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en heldere communicatie is wenselijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Poppenwier.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bestudeer dus het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Poppenwier is vandaag nog online. Er zijn flink wat B2B contracten. De tarieven kunnen gevonden worden zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan toenemen in het geval je een boel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Belfeld afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Poppenwier gebeurt ook door te gaan voor milieuvriendelijke installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Poppenwier vergelijken Moeiteloos een gas & licht contract afsluiten & aanvragen