Gas en licht vergelijken Hilversum Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €160


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik beïnvloedt de energienota. Hierdoor loont het om te vergelijken welke energieleverancier het goedkoopste is. Meteen gas en licht leveranciers in Hilversum vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Middels deze website kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hilversum [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar d.m.v. één compleet abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de regio Hilversum (dit zijn organisaties als Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Hilversum doen de meesten bij één bedrijf. Op basis van onze tool vind je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Essent vergelijken).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, zon).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hilversum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie, Oxxio? Hieronder vind jij actuele vaak gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €110 en €190. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Hilversum vegelijken. In het schema hieronder bekijk jij de nominale tarieven voor verschillende woningtypes en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Hilversum. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Hilversum.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €120,75 €132,25 €143,5
Tussenwoning €109,25 €140,25 €154,25 €162,75
Hoekwoning €129,75 €150,25 €166,75 €178,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,5 €181,5 €192,75
Bungalow €179 €200 €214,25 €222,5
Gemiddeld €123,25 €147,5 €158,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (als. Liander). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hilversum? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie of Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energienota verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Plaats je boiler, geiser of ketel op een zo strategisch mogelijke plek.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Remeha, Atag, AWB of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Selecteer kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij zoekt dat moeiteloos door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage vind je verschillende “groene” installaties die op lage kosten draaien. O.a. warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Axel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval probleemloos de gunstigste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste ratings

Veel mensen eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om dit te weten te komen lees je de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hilversum.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra info betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hilversum is ogenblikkelijk in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig lager dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan toenemen wanneer je meer dan standaard gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Sijbekarspel afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemers willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Hilversum kan natuurlijk door te beleggen in groene systemen als biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Hilversum vergelijken Simpel een elektra & gas contract aanvragen & afsluiten