Gas en licht vergelijken Axel Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €260


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat je verstookt beïnvloedt de energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Axel vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Axel [Update september 2023]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Terneuzen (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Axel doe je wel bij één aanbieder. Door gebruik te maken van de energievergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over abonnementen van RENDO Netwerken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, grijs, co2 gecompenseerd, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Axel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten september 2023

Weet je alles al van Essent, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? In de volgende lijst zie je een aantal vaak gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €100 – €150. Moeiteloos jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Axel vegelijken. Hierna vind je de doorsnee energiekosten voor populaire soorten woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Axel. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Terneuzen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,5 €123,25 €131 €140,25
Tussenwoning €109 €139,75 €153,75 €165,5
Hoekwoning €130,25 €149,5 €168,5 €178,25
2 onder 1 kap €145,5 €170,25 €182,75 €192,75
Villa €176,5 €200 €214 €224,5
Doorsnee €121,75 €147,25 €159,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Axel? Het maakt niet uit of je zit bij Eneco en NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “led-lampen gebruiken ” en “Zet de koelkast precies waterpas.” Of koop een HR-ketel van AWB, Nefit, Vaillant, Intergas of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij direct door het toepassen van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Ook interessant: energiepakket Sauwerd vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval vlug de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Zeeland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten met bijv. groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, windenergie.

Beste waardering

Enkele consumenten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Axel.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk altijd de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer voorlichting ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Axel kan moeiteloos door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn soms lager dan die voor consumenten. De bonus kan flink oplopen zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Het aandeel van het privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kornwerderzand afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Axel? Dat kan door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook de bedrijven. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Axel vergelijken Probleemloos een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten