Gas en licht vergelijken Sauwerd Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Voornamelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Sauwerd vergelijken? Voer je adres en ook geschatte verbruik in. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je moeiteloos de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sauwerd [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Winsum (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Sauwerd doe je wel bij één partij. Aan de hand van deze website vind je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek verbruik Qwint).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, zon, grijs, wind, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Selecteer het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Sauwerd.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom registreer je bij Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is afdoende in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kies jij voor Pure Energie, Eneco, Vattenfall, Essent, Greenchoice of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Onderstaand tref je een aantal top gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen aanzienlijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €115 – €240. Meteen de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Sauwerd vegelijken. In de tabel detecteer je aannemelijke gas-licht kosten voor diverse soorten huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Sauwerd. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio Winsum.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €123,25 €133,25 €140,5
Tussenwoning €106,25 €139 €153,5 €163,5
Hoekwoning €130,5 €151 €169,5 €179,5
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €183,25 €192,5
Landhuis €178,5 €200,25 €213 €222
Gemiddeld €123,5 €144,5 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Meestal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Sauwerd? Het maakt niet uit of je zit bij Engie en Vandebron: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Zorg dat de was die je strijkt niet te droog wordt.” Of koop een HR-ketel van AWB, Atag, Vaillant, Intergas of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je à la minute middels onze zoekmachine.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Heden ten dage bestaan er allerlei “groene” producten die op lage kosten draaien. Onder andere zonnepanelen, warmtenet, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie een goede klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Kantens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan snel de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Groningen) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen zoals groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Beste recensies

Opvallend veel huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Hiervoor kijk je naar het klantcijfer en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Sauwerd.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Analyseer eerst de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sauwerd is à la minute door het internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn altijd scherper dan de particuliere tarieven. De compensatie kan sterk oplopen wanneer je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Bronkhorst afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke klanten hebben interesse in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Sauwerd is ook mogelijk door geld te steken in milieuvriendelijke producten zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Sauwerd vergelijken Simpel een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen