Gas en licht vergelijken Kantens Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het goed om te checken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Kantens vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. Dankzij de energievergelijker kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je onmiddellijk de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kantens [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de meest cruciale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Eemsmond (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Kantens doen de meesten bij één partij. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Gebruik de stappen hieronder (of check Innova Energie kosten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, groen uit EU, groen uit NL, wind, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Kantens.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Budget Energie? In de volgende lijst tref jij de huidige vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energienota ligt tussen de €80 tot €160. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Kantens vegelijken. Hieronder detecteer je mogelijke kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Kantens. Betaal ik veel voor gas en elektra? In de tabel zie je het verwachte energieverbruik in de regio Eemsmond.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €121,75 €131,75 €142,75
Tussenwoning €107,75 €140,25 €152,5 €162,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €167,5 €179,5
2 onder 1 kap €146 €170,25 €183,25 €191,25
Villa €177,25 €198,75 €215 €223,75
Modaal €122,75 €146,5 €161,25 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in Kantens? Dit is nooit exclusief te wijten aan E.ON en MAIN Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energienota reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand ontdek je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “haal opladers uit het stopcontact ” en “Je CV-pomp een stuk lager zetten.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Remeha, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je vandaag nog middels onze specialisten.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante duurzame energiebronnen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Blokzijl vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan probleemloos de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij detecteert moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Groningen) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Kies hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste klantervaring

Een deel van de contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en recente comments van huidige contractanten voor energiebedrijven Kantens.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer informatie over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kantens gaat nu door het internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De kosten kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Sweikhuizen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Kantens gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde producten zoals zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Kantens vergelijken Zonder moeite een gas en elektra abonnement afsluiten & aanvragen