Gas en licht vergelijken Belfeld Nu leveranciers vergelijken en bespaar €100


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het goed om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Belfeld vergelijken? Geef je woongegevens en verwachte gas-licht verbruik in. Middels de vergelijker kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Naderhand bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Belfeld [Update maart 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Venlo (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Belfeld doe je wel bij één bedrijf. Op basis van onze tool achterhaal je de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Doorloop snel het bijgaande stappenplan (of bekijk overstappen Innova Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Belfeld.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, NLE of Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Powerpeers? Onderstaand vind je een aantal kwalitatieve gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren aanzienlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €120 tot €190. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Belfeld vegelijken. In het schema hieronder achterhaal jij de doorsnee gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Belfeld. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel ontdek je het gemiddelde energieverbruik in de regio Venlo.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €120,25 €132,75 €141
Tussenwoning €108,75 €138,25 €154,5 €162,25
Hoekwoning €131,25 €152,5 €166,5 €177,5
2 onder 1 kap €146,5 €170,5 €183 €191,25
Bungalow €176,25 €197,5 €212,25 €224,5
Standaard €124,25 €147 €159,75 €168,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Belfeld? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website bekijk je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “korter douchen ” en “Repareer je kraan als deze lekt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, Remeha of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat regel je eenvoudig door gebruik te maken van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er aantrekkelijke duurzame installaties die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig kan jij kiezen uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Sijbekarspel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval zonder problemen de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt zonder problemen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Limburg) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Een deel van de consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je het eindcijfer en de laatste meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Belfeld.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Belfeld werkt zonder problemen online. Er is een heel scala aan B2B contracten. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak lager dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen sterk oplopen als je een boel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting inkopen. Het aandeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Leerbroek afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven zien heil in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Belfeld? Doe dit door te gaan voor “groene” installaties als pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Belfeld vergelijken A la minute een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen