Gas en licht vergelijken Huijbergen Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Vandaar loont het om te bekijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Nu gas en licht leveranciers in Huijbergen vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Aan de hand van onze tool kan je probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Huijbergen [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest cruciale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen door middel van een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf actief in de buurt van Woensdrecht (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Huijbergen doen de meesten bij één aanbieder. Geholpen door de vergelijker bekijk je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Liander prijzen).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, wind, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Huijbergen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Pure Energie, Essent, NLE, Eneco, Vattenfall of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio? In de kolommen hierna ontdek je actuele veel gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €110 en €195. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Huijbergen vegelijken. In onderstaand schema bekijk je de gemiddelde energiekosten voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Huijbergen. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Woensdrecht.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121 €130,5 €140,25
Tussenwoning €108,5 €140 €152,75 €162,75
Hoekwoning €131,25 €151,75 €166,75 €177,25
2 onder 1 kap €144,5 €169,5 €184,5 €194,5
Villa €176,25 €198,25 €214,25 €221,75
Modaal €124 €146,5 €160 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaliter is een stroomprobleem in enkele ogenblikken beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Huijbergen? Of je nu klant bent bij Anode Energie of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand achterhaal jij 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “let op het energielabel ” en “Bij de sportvereniging of op je werk een douche nemen.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Atag of Remeha.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat vind jij meteen door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig bestaan er diverse duurzame producten die goedkoop verwarmen. Denk aan zonnepanelen, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Belfeld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vlug de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je doorzoekt direct de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar energiepakketten op basis van bronnen als groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Enkele consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Huijbergen.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Bekijk hierom de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Huijbergen kan simpelweg via internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Sonnega afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Huijbergen is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke installaties zoals bijv. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Huijbergen vergelijken Direct een licht en gas abonnement afsluiten & aanvragen