Gas en licht van Enexis Vergelijk gaslicht en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Enexis? Op de adviestool spot jij de meest interessante welkomstkortingen van april 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je checkt moeiteloos het goedkoopste Enexis contract dat past bij je behoeften. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat makkelijk en kost slechts een paar minuten. Je doorzoek hier tijdelijke kortingsacties die jij via de sites van Enexis kan afsluiten.

Compleet aanbod

Alle erkende aanbieders vergelijken. Van Energiedirect.nl tot Qurrent.

Een lagere energierekening

Niemand wil teveel betalen voor energie. Je bespaart zo €335 per jaar.

Eenvoudig overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Enexis afsluiten

Willen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Enexis? Dat doe je eenvoudig als je onze vergelijker gebruikt. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en andere wensen in. Aan de linkerkant vind je “Enexis”. Je checkt nu onmiddellijk het betaalbaarste contract dat in lijn is met jouw wensen. Let op: de kosten worden niet enkel bepaald door het energietarief. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, opslag duurzame energie, vastrecht, regiotoeslag. Bovendien moet je goed letten op welkomstbonussen. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €250 voordeel (ga verder naar UnitedConsumers of Engie).

Gas en elektriciteit Enexis vergelijken (tarieven april 2024)

Enexis is een erkende aanbieder van gas en stroom. Deze organisatie verkoopt allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Let op: ga eerst voor een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent is elke jaar overstappen interessant. Uiteindelijk is dat het goedkoopst! Gaan jullie je aanmelden bij Enexis? Vul jouw gegevens in, en stap probleemloos over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt uitkomst.

Type huis Gasgebruik
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³

Gezinssamenstelling Elektriciteit Gas
1 persoon 1.825 kWh 625 m³
2 personen 2.100 kWh 1.050 m³
Gezin + 1 kind 2.750 kWh 1.500 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.625 m³
Familie (3 kinderen) 4.125 kWh 1.950 m³

Overstappen naar Enexis

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? In dit geval is het niet moeilijk: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Ben jij al gebonden aan een Enexis energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dit kan je digitaal of telefonisch doorzetten naar de service-afdeling. De aanbieder zorgt voor de adreswijzigingen. Echter, heb je een contract bij een andere energiemaatschappij, en wens je een overstap naar Enexis? Dan moet je eerst het oude contract opzeggen. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Ga je Enexis opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Vergeet niet de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Beverwijk, Hoorn en Veldhoven).

Goedkoopste gas-licht van Enexis

  1. Voer jouw locatie in
  2. Kies de omvang van het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar, 3 jaar, 5 jaar, onbepaalde tijd).
  6. Kies voor groene of grijze stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Enexis actie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend wil jij overstappen naar de sterkste Enexis aanbiedingen van april 2024. Of je nu kiest voor een kortlopend contract, of een langer contract met vaste prijzen, er is vaak wel iets te besparen met korting. Deze extra korting noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €170 tot €220 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De beloofde welkomstpremie gaat weer van je jaarrekening af. Het is dus slim om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstbonus Enexis in april 2024 moet jij in overweging nemen. Stap vandaag nog over. Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Enexis energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Huidige klanten ontvangen soms een compensatie in de vorm van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-enexis

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiecontracten van Enexis en betaal minder voor gas en stroom!