Gas en licht vergelijken Hoorn Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Hoorn vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kan je meteen de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hoorn [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Hoorn (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Hoorn is gewoon mogelijk bij één organisatie. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over Noordelijk Lokaal Duurzaam prijzen).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Holland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen uit NL, wind, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Spot het voordeligste energiebedrijf.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Hoorn.

Ga je nieuwbouwen? Gas water en stroom kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Greenchoice, Eneco, Pure Energie, NLE, Essent of Qurrent, Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio? Onderstaand detecteer je de huidige veel afgesloten energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren wel per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) varieert tussen €80 en €220. Snel de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met behulp van de vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Hoorn vegelijken. In de tabel ontdek je de nominale prijzen voor enkele klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Download jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hoorn. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema achterhaal jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Hoorn.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €120,75 €132,5 €141,5
Tussenwoning €106,5 €141,25 €153 €164
Hoekwoning €130,5 €152,25 €168,5 €177,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,25 €182,5 €193,5
Vrijstaand €177,25 €200,5 €214,75 €222,25
Gemiddeld €121,25 €145,25 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Cogas). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hoorn? Of je nu stroom afneemt bij Engie en Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze website bekijk jij aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Bijvoorbeeld “meer truien en dekens gebruiken ” en “Bij elektrisch koken een pan gebruiken die plat is.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, Remeha, Intergas of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij ogenblikkelijk via onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er allerlei “groene” oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Beers NB vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies dan direct de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je doorzoekt à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Noord-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten van gas en stroom op basis van bijv. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste waardering

Meer en meer contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Hoorn.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Inspecteer dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details aangaande zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hoorn kan snel in een online omgeving. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van het privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Snelrewaard afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Hoorn? Doe dit door te beleggen in duurzame energiebronnen als infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Hoorn vergelijken Simpel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen