Gas en licht vergelijken Snelrewaard Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €145


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Hierdoor is het slim om te vergelijken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Snelrewaard vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook geschatte verbruik in. Met behulp van de gaslicht-vergelijker kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Snelrewaard [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de basis voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Oudewater (dat kan zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Snelrewaard kan gelukkig wel bij één partij. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je de meest aantrekkelijke. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over vergelijk direct HVC).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Utrecht).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, co2 gecompenseerd, groen, wind, groen uit NL).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Snelrewaard.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent? Onderstaand vind je een aantal scherpe stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen wel per woning. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €95 tot €150. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Snelrewaard vegelijken. Onderstaand vind jij de doorsnee prijzen voor enkele soorten huizen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Snelrewaard. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Oudewater.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99 €121,25 €131,5 €142,75
Tussenwoning €106,75 €138,75 €154 €165,25
Hoekwoning €132,25 €152 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €144,25 €167,25 €182,25 €192,5
Vrijstaand €176,25 €198 €214,25 €221,75
Standaard €122 €145 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Snelrewaard? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of NLE: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je aanwijzingen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “De verwarming uitzetten in kamers die waar je weinig komt.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Nefit of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je binnen no-time met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van diverse duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Mensen zochten ook naar: energiepakket Langweer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval onmiddellijk de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Utrecht) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies hiervoor als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met o.a. groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Meer en meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor check je de totale beoordeling en recente recensies van klanten voor energiebedrijven Snelrewaard.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Analyseer hierom jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Snelrewaard gaat vandaag nog in een online omgeving. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn doorgaans scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen in het geval je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Deelen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Snelrewaard kan natuurlijk door te beleggen in milieuvriendelijke installaties als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Zo draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Snelrewaard vergelijken Probleemloos een gas & elektra contract afsluiten & aanvragen