Gas en licht vergelijken Langweer Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €215


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op je energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Langweer vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. Aan de hand van onze tool kun jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens zie je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Langweer [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de belangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de provincie De Friese Meren (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Langweer is gewoon mogelijk bij één organisatie. Door middel van de vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check DELTA voor gas en licht).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, zon, grijs, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Langweer.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra regel je via de website mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een elektriciteitspakket is voldoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, Eneco, Essent, NLE, Pure Energie of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna ontdek je een aantal veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €90 en €230. Snel jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Langweer vegelijken. Hierna tref jij mogelijke gas-licht kosten voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Langweer. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €123,5 €132 €143,5
Tussenwoning €107,5 €141,5 €155,25 €162,25
Hoekwoning €130,25 €151,25 €169,5 €179,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,75 €181,75 €194,5
Landhuis €177,75 €197,5 €215,5 €223,5
Modaal €124,5 €144,25 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Stedin). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Langweer? Het maakt niet uit of je zit bij Allure Energie of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energiekosten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “de verwarming omlaag doen ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij nu met onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Tegenwoordig zijn er aantrekkelijke milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Cothen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval probleemloos de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt onmiddellijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste waardering

Een deel van de woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en heldere communicatie is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je het eindcijfer en recente comments van andere consumenten voor energiebedrijven Langweer.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer als eerste jouw huidige energiecontract. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Langweer kan zonder problemen door het internet. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk scherper dan de particuliere tarieven. De bonus kan toenemen op het moment dat je extra veel gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een stukje van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Vaassen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Langweer gebeurt ook door te investeren in “groene” systemen als zonneboilers, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Zodoende draagt iedereen bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Langweer vergelijken Simpel een elektra en gas abonnement aanvragen + afsluiten