Gas en licht vergelijken Haarlem Snel energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Met name het gas kom je weer tegen in jouw energierekening. Daarom is het slim om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Haarlem vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je als consument vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Haarlem [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het zijn dan ook – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Haarlem (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Haarlem doe je wel bij één aanbieder. Op basis van onze tool bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check Stedin gas).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen, zon, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Check de goedkoopste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Haarlem.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, NLE, Essent, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? In de opsomming ontdek je actuele top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt tussen de €85 en €250. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Haarlem vegelijken. In de tabel achterhaal je de gemiddelde prijzen voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Haarlem. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Haarlem.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €123,25 €132,5 €141
Tussenwoning €106,25 €140 €153,5 €163,5
Hoekwoning €131 €149,25 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146,25 €168 €183,25 €191,5
Villa €177,75 €198,75 €214 €223,5
Doorsnee €121,5 €144,75 €159,5 €170

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Haarlem? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en Innova Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina vind jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Jij regelt dit snel door het toepassen van onze tools.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken kost veel (duur) gas. Op het ogenblik kun jij gebruik maken van aantrekkelijke milieuvriendelijke oplossingen die goedkoop verwarmen. Onder andere zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse aanbieders van stroom en gas. Welke maatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zuidland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval moeiteloos de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je bekijkt eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Noord-Holland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Beste klantervaring

Sommige consumenten gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het klantcijfer en recentelijke reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Haarlem.

Overstappen

Elke maatschappij is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij aanvullende informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Haarlem werkt eenvoudig via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms scherper dan die voor consumenten. Kortingen kunnen groter worden als je meer gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Rheezerveen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Steeds meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Haarlem is ook mogelijk door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals bijv. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Haarlem vergelijken Snel online een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten