Gas en licht van Stedin Vergelijk gaslicht en bespaar tot €180


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Heb jij interesse in gas en licht van Stedin? Aan de hand van de vergelijker spot jij de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van juli 2024. Niet langer wachten met energie vergelijken? Vul de vergelijker in, en je treft rap het goedkoopste Stedin contract dat voldoet aan je behoeften. Het oversluiten gaat simpel en rap. Je vindt hier veel unieke aanbiedingen die jij via de sites van Stedin kan afsluiten.

Alle maatschappijen

Alle populaire maatschappijen vergelijken. Van Huismerk Energie tot en met Qurrent.

Flink besparen op jouw energie

Sorteer alle aanbieders op prijs. Besparingen mogelijk tot €295 per jaar.

Razendsnel overstappen

Dat doe je dankzij de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Stedin afsluiten

Kan jij overstappen en heb je voorkeur voor het goedkoopste gas licht pakket van Stedin? Dat is eenvoudig gedaan als je onze vergelijker gebruikt. Geef je straatnaam, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Stedin”. Je checkt nu ogenblikkelijk het goedkoopste contract dat volledig past bij jouw eisen. Tip: de kosten worden niet enkel bepaald door de kosten van energie. Houd ook rekening met verbruikskosten, regiotoeslag, aansluitkosten, energiebelasting, leveringkosten. En check te allen tijde ook de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €215 voordeel (lees ook verder over Vandebron of Essent).

Gas en elektriciteit Stedin vergelijken (tarieven juli 2024)

Stedin is een landelijke leverancier van gas en stroom. Deze organisatie hanteert contracten voor elk type huishouden. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, de (meer) jaarcontracten voor 1 tot 5 jaar of onbepaalde tijd. Advies: kies een vast tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent stap je dan elk jaar over. Want op die manier is dat het voordeligst! Online aanmelden bij Stedin? Open onze vergelijker, en stap vlug over naar het voordeligste gas en licht pakket. Wat is mijn verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt helpt je daarbij.

Soort woning Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.400 m³

Aantal bewoners Stroom kWh Gas
1 persoon 1.925 kWh 675 m³
2 bewoners 2.200 kWh 1.000 m³
2 & 1 kind 2.875 kWh 1.350 m³
Familie (2 kinderen) 3.475 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.375 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Stedin

Zoeken jullie energie voor een nieuwbouw woning? Voor nieuwe woningen geldt: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Loopt er al een Stedin energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon kenbaar maken aan de klantenservice. De aanbieder verzorgt het overzetten van het huidige contract. Loopt jouw stroom en gas bij een andere leverancier, maar wil je wel overstappen naar Stedin? Vergeet dan niet het contract bij jouw “oude” leverancier op te zeggen. Jullie volgende aanbieder van stroom en gas kan jou daarbij helpen.

Contract opzeggen
Ga je Stedin opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Houdt altijd rekening met de opzegtermijn en boeteclausules wanneer je vroegtijdig het contract wilt beëindigen (bijv. in Blaricum, Houten en Rozendaal).

Vind het goedkoopste gas-licht van Stedin

  1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
  5. Kies de looptijd van het energiecontract (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en sluit online je contract over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Stedin actie met welkomstpremie

Uiteraard sluit jij je abonnement over naar de voornaamste Stedin aanbiedingen van juli 2024. Of jullie kiezen voor kortlopend contract, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, er is altijd korting te verdienen. Deze vorm van korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €170 tot €290 (hangt af van de contracttermijn). De welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Wij raden dus aan om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Deze welkomstbonus Stedin in juli 2024 moet je zeker eens bekijken. Wacht niet langer! Klik op “vergelijken”, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de Stedin energiecontracten voor de beste aanbieding. Let op: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Huidige klanten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-stedin

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Stedin en bezuinig op gas en elektra!