Gas en licht vergelijken Houten Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Voornamelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op de energiekosten. Hierom is het goed om na te gaan welke energieleverancier voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Houten vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van de vergelijker kan je snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je direct de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Houten [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in één compleet abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Houten (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Houten is gewoon mogelijk bij één maatschappij. Geholpen door deze website detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over UnitedConsumers prijzen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Utrecht).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (wind, co2 gecompenseerd, groen, grijs, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Houten.

Bouw je een nieuw huis? Gas, stroom en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kies jij voor NLE, Vattenfall, Pure Energie, Essent, Eneco of ENGIE, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna tref je diverse meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen wel per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €85 – €215. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Houten vegelijken. Hierna achterhaal jij de nominale prijzen voor enkele klasse woningen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Houten. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Houten.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €121,25 €130,5 €140,5
Tussenwoning €108 €141,5 €154,25 €162,5
Hoekwoning €130 €152,25 €167,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,25 €167,25 €181,25 €194,5
Bungalow €178,25 €199,75 €214,5 €222
Standaard €124 €145,75 €161,5 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. Meestal zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Houten? Of je nu stroom afneemt bij Engie en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten omlaag bijstellen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna bekijk jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je regelt dat snel door gebruik van onze adviestool.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is gewoon duur. Op dit moment vind je allerlei verantwoorde systemen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Beetsterzwaag vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval zonder problemen de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je ontdekt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste ratings

Steeds meer woningeigenaren willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen raadpleeg je het cijfer en betrouwbare meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Houten.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden omdat je aan een contract vastzit. Controleer altijd de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Houten kan zonder problemen via internet. Daarvoor zijn B2B contracten. De prijzen zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Son afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Houten kan natuurlijk door geld te steken in duurzame installaties zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Houten vergelijken Nu een stroom en gas abonnement aanvragen en afsluiten