Gas en licht vergelijken Son Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Bovenal het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Daarom is het geen gek idee om te analyseren welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Son vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Via de vergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Son [Update februari 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Son en Breugel (voorbeelden zijn Evides). Gas en licht afsluiten in Son doen de meesten bij één maatschappij. Dankzij onze tool tref jij de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over vergelijk direct Oxxio).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen, groen uit EU, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Son.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit volstaat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Eneco, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice of ENGIE, Energiedirect.nl, Budget Energie, Powerpeers, Oxxio? In de opsomming vind jij een aantal top pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot schommelt tussen €120 en €165. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Son vegelijken. Onderstaand zie je de modale energiekosten voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Son. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Son en Breugel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,5 €132,75 €141
Tussenwoning €108,5 €140,5 €153,75 €162,25
Hoekwoning €131,5 €149,75 €168,25 €177
2 onder 1 kap €146,5 €170 €181,5 €194
Villa €179,5 €199,75 €215,5 €224
Gemiddeld €124 €147,25 €158,75 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaliter heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Liander). De oorzaak is vaak te vinden in werkzaamheden aan het netwerk. In een doorsnee situatie zijn elektriciteitsstoringen in no-time gefixt. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Son? Of je nu klant bent bij Fenor en/of NLE: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website ontdek je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “haal opladers uit het stopcontact ” en “De gordijnen dicht doen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Nefit, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Bestel een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat zonder problemen door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik zijn er verschillende milieuvriendelijke energiebronnen die op lage kosten draaien. Zoals warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Holland heb je de keuze uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Leek vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval onmiddellijk de meest voordelig energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je ontdekt ogenblikkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan natuurlijk het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met bronnen als zonne-energie, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Goede reviews

Een deel van de huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om dit te weten te komen raadpleeg je het klantcijfer en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Son.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Check eerst de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer informatie inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Son kan vandaag nog via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van zakelijke klanten zijn regelmatig scherper dan die voor consumenten. De bonus kan sterk oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun je dan als zakelijke kosten opvoeren. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Delft afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Son? Dat kan door te kiezen voor groene producten zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook fabrieken en kantoren. Op basis daarvan draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Son vergelijken Vandaag nog een stroom en gas contract afsluiten & aanvragen