Gas en licht vergelijken Leek Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Overwegend het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energiekosten. Daarom loont het om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Leek vergelijken? Geef je woongegevens en verbruiksgegevens in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kun jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Leek [Update maart 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via een alles-in-één pakket. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Leek (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Leek is gewoon mogelijk bij één partij. D.m.v. de gaslicht-vergelijker vind je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Fenor voor gas en licht).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Groningen).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, groen, grijs, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor maart 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Leek.

Nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ben je al bekend met Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Onderstaand zie je de meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren wel per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €85 – €215. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Leek vegelijken. Hierna detecteer je de nominale tarieven voor populaire klasse woningen en gezinssamenstellingen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Leek. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Leek.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €121,75 €131,75 €142
Tussenwoning €108,75 €141 €152,5 €164,75
Hoekwoning €130 €151,5 €166,75 €176,75
2 onder 1 kap €147,5 €168 €181,25 €192,25
Landhuis €177,75 €198,75 €213 €222
Standaard €123,25 €147,5 €158,25 €169,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans komt dit door de netbeheerder (als. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan werkzaamheden aan het netwerk. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Leek? Of je nu stroom afneemt bij DELTA of Leon Zeewolde: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “gebruik de afwasmachine i.p.v. handwas ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Atag, Vaillant, AWB of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit nu door gebruik van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er diverse duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zijn er een hoop verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Daarlerveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval eenvoudig de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert vlug de goedkoopste aanbieder (uit Groningen) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten met bijv. zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste klantervaring

Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en de laatste comments van klanten voor energiebedrijven Leek.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Check dus de voorwaarden in het contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Leek kan simpelweg via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan toenemen in het geval je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Het aandeel van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Varsselder afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Leek is ook mogelijk door geld te steken in duurzame oplossingen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Zodoende draag jij je steentje bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Leek vergelijken Zonder moeite een licht en gas contract aanvragen & afsluiten