Gas en licht vergelijken Beetsterzwaag Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Hierdoor is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Beetsterzwaag vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van onze tool kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens ontdek je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Beetsterzwaag [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen op basis van één verzamel contract. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Opsterland (bijv. Duneo). Gas en licht afsluiten in Beetsterzwaag doe je wel bij één bedrijf. Middels de energievergelijker bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met de stappen hieronder (of check overstappen Greenchoice).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Beetsterzwaag.

Betreft het nieuwbouw? Gas, stroom en water registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Eneco, Pure Energie, Essent, NLE, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? In de opsomming tref jij onze veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanzienlijk per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €75 tot €190. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Beetsterzwaag vegelijken. Hieronder achterhaal je mogelijke tarieven voor veel voorkomende woningtypes en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Beetsterzwaag. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je het geschatte energieverbruik in de regio Opsterland.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €121,25 €131,75 €141,5
Tussenwoning €108,25 €141,5 €155,25 €162,5
Hoekwoning €130,75 €152,25 €166,25 €177,5
2 onder 1 kap €147,5 €169,5 €182,5 €191,5
Villa €176,25 €197,5 €214,5 €223
Standaard €121,25 €146 €159,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Door de bank genomen zijn stroomproblemen binnen enkele uren weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Beetsterzwaag? Of je nu stroom afneemt bij Huismerk Energie of Vattenfall: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is inherent aan een lagere nota. Mogelijkheden zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Korter douchen.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Atag, Nefit, AWB of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat direct aan de hand van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Vandaag de dag vind je veel “groene” systemen die goedkoop verwarmen. Neem nou warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is het beste? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Siddeburen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan eenvoudig de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij spot simpelweg de goedkoopste leverancier (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Of willen jullie gas licht contracten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Hoogste ratings

Een deel van de mensen hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je de gemiddelde cijfers en nieuwe beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Beetsterzwaag.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer als eerste de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Beetsterzwaag werkt nu via de pc. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn altijd betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel voor ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het aandeel van je privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Leek afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke gebruikers zijn geïnteresseerd in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Beetsterzwaag is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” energiebronnen zoals bijv. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Beetsterzwaag vergelijken Direct een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten