Gas en licht van Greenchoice Vergelijk gaslicht en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Greenchoice? Op deze website vind je de actuele pakketten, de geldige contracten, acties en welkomstkortingen van juni 2024. A la minute energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je achterhaalt probleemloos het goedkoopste Greenchoice contract dat past bij jullie eisen. Overstappen van energie gaat moeiteloos en zonder problemen. Je doorzoek hier exclusieve welkomstacties die jij niet via de normale weg bij Greenchoice kan scoren.

Compleet aanbod

Alle grote maatschappijen vergelijken. Van Fenor tot aan Pure Energie.

Bekijk het goedkoopste pakket

Niemand wil teveel betalen voor energie. Dit scheelt je zo €275 per jaar.

Razendsnel overstappen

Ontdek het gemak van de overstapservice. Altijd voorzien van gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Greenchoice afsluiten

Kan je overstappen op het goedkoopste gas licht pakket van Greenchoice? Dat is zo geregeld wanneer jij onze vergelijkingssoftware toepast. Voer je adres, gas & stroomverbruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Greenchoice”. Zo bekijk je gelijk het voordeligste contract dat rijmt met jouw eisen. Goed om te weten: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten van energie. Overweeg ook zaken als vastrecht, verbruikskosten, netbeheerkosten, energiebelasting, leveringkosten. Let daarnaast vooral op de welkomstkortingen. Op sommige pakketten profiteer je al gauw van €165 voordeel (bezoek ook Energieflex of Enexis).

Gas en elektriciteit Greenchoice vergelijken (tarieven juni 2024)

Greenchoice is een betrouwbare leverancier van gas en stroom. Dit bedrijf levert allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar of onbepaalde tijd. Belangrijk: ga eerst voor een vast tarief voor maximaal 1 jaar. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Uiteindelijk realiseer je de maximale besparing. Direct aanmelden bij Greenchoice? Start met vergelijken, en stap eenvoudig over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het schema hieronder biedt uitkomst.

Type huis Gas
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.300 m³
Hoekwoning 1.475 m³
2 onder 1 kap 1.600 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Aantal bewoners Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.950 kWh 675 m³
2 persoons huishouden 2.250 kWh 1.025 m³
Gezin + 1 kind 2.725 kWh 1.300 m³
Familie (2 kinderen) 3.425 kWh 1.800 m³
2 & 3 kinderen 4.075 kWh 2.075 m³

Overstappen naar Greenchoice

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: bestelling plaatsen en de levering kan beginnen. Is er reeds sprake van een Greenchoice energiepakket, en ga je verhuizen? Dit kan je gewoon kenbaar maken aan de klantenservice. De medewerker regelt de wijziging. Echter, heb je een contract bij een andere leverancier, en wil je overstappen naar Greenchoice? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Jouw toekomstige aanbieder van stroom en gas kan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Ga je Greenchoice opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of verstuur de opzegbrief. Check hiervoor wel even de actuele opzegtermijn en een boete bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Zwijndrecht, Goes en Noordwijk).

Check het goedkoopste gas-licht van Greenchoice

 1. Als eerst vul je jouw postcode en huisnummer in
 2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het stroom- en gasverbruik in.
 3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
 4. Selecteer het energietarief (vast of variabel)
 5. Kies de contractsduur die bij je past (1 jaar tot 5 jaar, of variabel contract).
 6. Eventueel kan je groene stroom (uit NL) kiezen.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Greenchoice actie met welkomstpremie

Verklaarbaar wil jij profiteren van de sterkste Greenchoice aanbiedingen van juni 2024. Of je nou overstapt naar zo’n 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een langer contract met vaste prijzen, kortingen zijn vrijwel altijd beschikbaar. Deze korting voor nieuwe klanten heet in de volksmond de “welkomstkorting”. Dit bedrag (overstapbonus) varieert tussen de €185 tot €240 (voor kortere termijnen ontvang je minder). De geldende welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus slim om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Deze welkomstkorting Greenchoice in juni 2024 is zeker de moeite waard. Het is tijd voor actie! Ga naar de vergelijkpagina, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote Greenchoice energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: de bonus is bedoeld voor nieuwe klanten. Reeds bestaande contractanten kunnen vaak wel profiteren van korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-greenchoice

Meest gekozen energiecontracten

 1. Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 2. Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 3. Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 4. Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 5. Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Greenchoice en bespaar op licht en gas!