Gas en licht vergelijken Goes Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar tot €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het gas dat jij gebruikt drukt zwaar op jouw energienota. Hierom is het verstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Goes vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verbruiksgegevens in. Aan de hand van de vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je ogenblikkelijk de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Goes [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf in de provincie Goes (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Goes kan gemakkelijk bij één maatschappij. Op basis van de energievergelijker bekijk je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over Oxxio actietarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Zeeland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Goes.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Greenchoice, Essent, NLE, Eneco of Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de opsomming ontdek je de veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanzienlijk per huishouden. De maandelijkse energienota varieert tussen €80 en €230. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van de tariefvergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Goes vegelijken. Hierna bekijk je aannemelijke prijzen voor enkele type huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Goes. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Goes.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,5 €123,25 €133,5 €141,5
Tussenwoning €106,75 €138,5 €154 €164,5
Hoekwoning €131,5 €151,5 €168 €178,75
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €184,25 €193,75
Villa €176,5 €199,75 €214,75 €223,25
Doorsnee €122,75 €145 €160,25 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (als. Endinet Groep). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is zo’n storing in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Goes? Dit is nooit exclusief te wijten aan De Vastelastenbond of Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder vind jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Een teil gebruiken voor de afwas.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, Nefit, Remeha, Intergas of Vaillant.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat moeiteloos door gebruik van onze zoekmachine.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante groene energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. infraroodpanelen, zonnepanelen, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In Nederland vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Zaandijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan probleemloos de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert simpelweg de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Goede reviews

Steeds meer consumenten willen de beste klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor lees je het eindcijfer en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Goes.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bestudeer daarom de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Goes kan simpelweg via internet. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen groter worden op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Poeldijk afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Goes kan natuurlijk door geld te steken in groene oplossingen zoals bijv. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Goes vergelijken Zonder moeite een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen