Gas en licht vergelijken Zwijndrecht Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas zie je terug in jouw energiekosten. Daarom is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Zwijndrecht vergelijken? Geef je huisnummer, postcode plus verwachte gas-licht verbruik in. Op basis van onze tool kun je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Naderhand vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zwijndrecht [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen in een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf uit de omgeving Zwijndrecht (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Zwijndrecht doe je wel bij één maatschappij. Via de gaslicht-vergelijker vind jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk stroom en gas van E.ON).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen uit EU, zon, grijs, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zwijndrecht.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van NLE, Essent, Vattenfall, Greenchoice, Eneco of Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hieronder tref jij de veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen aanzienlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt tussen de €85 – €225. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Zwijndrecht vegelijken. In de tabel ontdek je de nominale kosten voor diverse soorten huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Zwijndrecht. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hieronder detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Zwijndrecht.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99 €122,5 €133 €142,25
Tussenwoning €107,5 €139 €154,75 €165
Hoekwoning €131,25 €151,75 €169,5 €179
2 onder 1 kap €144,75 €169 €182,25 €191,25
Vrijstaand €178,5 €197,25 €214,5 €224,25
Standaard €124 €145,75 €159,5 €169,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaal is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten beëindigd. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Zwijndrecht? Dit is nooit exclusief te wijten aan Huismerk Energie en/of Oxxio: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website vind je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Niet een te grote vriezer kopen.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Neem een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je moeiteloos met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment kun jij gebruik maken van meerdere verantwoorde installaties die goedkoper in gebruik zijn. O.a. warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Raamsdonksveer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval simpelweg de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij treft zonder problemen de goedkoopste leverancier (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer daarvoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij pakketten van gas en stroom met 0windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Opvallend veel Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Zwijndrecht.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve info inzake zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zwijndrecht kan vlug via de pc. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen als je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Een deel van het privégebruik kun je dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Hurwenen afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers hebben interesse in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Zwijndrecht? Dat kan door te kiezen voor duurzame installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Zwijndrecht vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom contract aanvragen en afsluiten