Gas en licht vergelijken Hurwenen Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in jouw energienota. Om die reden is het goed om na te gaan welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Hurwenen vergelijken? Vul jouw locatie & energieverbruik in. D.m.v. de vergelijker kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij probleemloos de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hurwenen [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een totaal abonnement. Het water sluit je af via een specifieke waterleverancier in de provincie Maasdriel (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Hurwenen is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Door middel van deze website achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de stappen hieronder (of check DELTA tarieven februari 2024).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Gelderland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen uit NL, zon, groen).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Hurwenen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Greenchoice of Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna ontdek je onze veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten variëren behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt tussen de €75 en €200. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Hurwenen vegelijken. In onderstaand schema tref jij de gemiddelde tarieven voor verschillende soorten woningen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Hurwenen. Betaal ik veel voor gas en elektra? In onderstaand schema tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Maasdriel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,25 €132 €140,5
Tussenwoning €108 €138,5 €152,75 €164,75
Hoekwoning €130,5 €150 €166,75 €179,5
2 onder 1 kap €145 €167,5 €184 €191,25
Landhuis €176,75 €197,75 €213 €221,75
Gemiddeld €122,5 €146 €158,75 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal is een elektriciteitsprobleem in no-time weggewerkt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Hurwenen? Of je nu stroom afneemt bij Eneco of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website zie je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijv. “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Zorg ervoor dat je de condensator van de vriezer regelmatig schoon maakt.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Kies voor kortlopende energiecontracten inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij eenvoudig met onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik zijn er meerdere milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Bentveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan onmiddellijk de gunstigste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt zonder problemen de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Gelderland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Hoogste beoordeling

Veel Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Hurwenen.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer hierom de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hurwenen kan ogenblikkelijk online. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan flink oplopen wanneer je veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Spui afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Hurwenen is ook mogelijk door een belang te nemen in “groene” producten zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Hurwenen vergelijken Nu een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen