Gas en licht vergelijken Spui Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energieaanbieder het goedkoopste is. Vlug gas en licht leveranciers in Spui vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruiksgegevens in. Met behulp van onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend ontdek je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spui [Update september 2023]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest vitale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier in de provincie Terneuzen (bijv. Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Spui kan gemakkelijk bij één organisatie. Door gebruik te maken van onze tool bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe dat werkt? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over stroom van Allure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Zeeland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, zon, wind, groen uit EU, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor september 2023.
  6. Spot de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Spui.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten september 2023

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent? In de volgende lijst vind je de huidige veel afgesloten gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas Variabel 3 jaar
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren nogal per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt in de range tussen de €100 tot €205. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Spui vegelijken. Hieronder tref je geschatte gas-licht kosten voor populaire woningtypes en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Spui. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Terneuzen.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €122,25 €130,25 €143,25
Tussenwoning €108 €139,75 €154,5 €165
Hoekwoning €129,75 €152,25 €167 €176,75
2 onder 1 kap €145 €169 €181,5 €191,25
Bungalow €179 €197,25 €214,5 €221,75
Gemiddeld €124,25 €144,5 €158,25 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaal zijn elektriciteitsstoringen in no-time verholpen. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Spui? Of je nu klant bent bij DELTA of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder detecteer je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “de oven efficiënt gebruiken ” en “Maak van je koelkast geen iglo.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je direct middels onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van verschillende milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. zonneboiler, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Mensen zochten ook naar: energiepakket Lelystad vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan onmiddellijk de scherpste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan zeker als bron “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Uitstekende waardering

Enkele huishoudens hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om hier achter te komen kijk je naar het cijfer en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Spui.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spui kan meteen online. Er bestaan hiervoor pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn altijd voordeliger dan de particuliere tarieven. De bonus kan hoger worden op het moment dat je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een deel van je privégebruik kun jij dan aftrekken van je winst. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Deurningen afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Spui kan natuurlijk door te gaan voor “groene” oplossingen zoals bijv. zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Spui vergelijken Zonder moeite een gas & stroom abonnement afsluiten + aanvragen