Gas en licht van E.ON Vergelijk gaslicht en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van E.ON? Via onze tool check je de meest interessante welkomstkortingen van december 2023 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Vul alle velden in, en je ontdekt eenvoudig het goedkoopste E.ON contract dat aansluit bij jullie uitgaven. Je contract oversluiten naar andere aanbieders gaat makkelijk en rap. Jullie spotten alle speciale welkomstacties die men standaard niet bij E.ON kan bestellen.

Alle leveranciers

Alle landelijke maatschappijen vergelijken. Van Greenchoice tot aan Vandebron.

Vind het goedkoopste pakket

Nooit meer teveel betalen. Je bespaart zo €335 per jaar.

Onmiddellijk overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket E.ON afsluiten

Mag je overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van E.ON? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Voer jouw postcode en huisnummer, stroom + gasverbruik en additionele wensen in. Aan de linkerkant vind je “E.ON”. Je zoekt zo onmiddellijk het betaalbaarste contract dat matcht met jouw ideaalplaatje. Tip: beperkt je niet tot het energietarief. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, energiebelasting, regiotoeslag, leveringkosten, netbeheerkosten. En check te allen tijde ook de welkomstkortingen. Bij enkele energiecontracten krijg je wel tot €145 korting (check ook Budget Energie of Pure Energie).

Gas en elektriciteit E.ON vergelijken (tarieven december 2023)

E.ON is een betrouwbare dienstverlener van gas en stroom. Deze organisatie hanteert verschillende soorten pakketten. Onder andere het modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, 1 tot 3 jarige contracten / pakketten en onbepaalde tijd. Ons advies: ga eerst voor een vast tarief met een korte looptijd. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening ben je dan het goedkoopste uit! Gaan jullie je aanmelden bij E.ON? Vul jouw gegevens in, en stap snel over naar een goedkoop gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? De onderstaande tabel biedt ondersteuning.

Type woning Gasconsumptie
Appartement 875 m³
Tussenwoning 1.275 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.200 m³

Type huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 725 m³
2 personen 2.325 kWh 1.125 m³
2 & 1 kind 2.750 kWh 1.450 m³
Gezin + 2 kinderen 3.575 kWh 1.675 m³
Gezin + 3 kinderen 4.150 kWh 2.100 m³

Overstappen naar E.ON

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? Voor nieuwe huizen is de regel: aanvraag plaatsen en starten. Ben jij al gebonden aan een E.ON energiepakket, en ben je van plan te verhuizen? Dat kun je online of via de telefoon kenbaar maken aan de klantenservice. Je leverancier verzorgt de ondersteuning voor het oversluiten. Neem je nog energie af bij een andere energieleverancier, en ben je van plan over te stappen naar E.ON? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jouw toekomstige stroom en gas aanbieder doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Snel E.ON opzeggen? Raadpleeg de klantenservice (online of telefonisch), of stuur een opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Doesburg, Eindhoven en Maastricht).

Vind het goedkoopste gas-licht van E.ON

  1. Geef jouw postcode door
  2. Selecteer het aantal personen in het huishouden, of vul het exacte verbruik in.
  3. Optioneel kun jij je huidige leverancier invoeren.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Voor welke termijn wil jij een energiecontract? (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Wens je groene of grijze stroom?
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

E.ON actie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend ben jij benieuwd naar de beste E.ON aanbiedingen van december 2023. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of een 3- of 5 jarig contract, je kunt altijd korting krijgen. Deze extra korting noemen we ook wel welkomstkorting. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €170 t/m €280 (hangt af van de contracttermijn). De beloofde welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus verstandig om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. Jouw welkomstbonus E.ON in december 2023 moet jij in overweging nemen. Waar wacht je nog op? Ga naar de vergelijkpagina, vul je locatie en verbruik in, en vergelijk de grote E.ON energiecontracten voor de beste aanbieding. Vergeet niet: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op het tarief van gas en stroom.

energieleverancier-e-on

Verhuizen of contract verlopen en wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van E.ON en betaal minder voor gas en stroom!