Gas en licht van Pure Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €150


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alle info vinden over gas en licht van Pure Energie? Via de adviestool vind je de meest interessante welkomstkortingen van maart 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Nu direct energie vergelijken? Voer de zoekvelden in, en je bekijkt binnen no-time het goedkoopste Pure Energie contract dat aansluit bij je verbruikt. Overstappen gaat moeiteloos en rap. Jullie spotten alle exclusieve welkomstkortingen die men standaard niet bij Pure Energie kan bestellen.

Alle leveranciers

Alle grote providers vergelijken. Van Greenchoice tot en met Pure Energie.

Een lagere energierekening

Eenvoudig vergelijken op prijs. Je bespaart zo €275 per jaar.

Moeiteloos overstappen

Zo gepiept met de overstapservice. Je zit geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Pure Energie afsluiten

Mogen jullie overstappen en zoek je het goedkoopste gas licht pakket van Pure Energie? Dat gaat zonder moeite als je onze vergelijker gebruikt. Voer je adres, gas & stroomverbruik en overige wensen in. Selecteer aan de linkerkant “Pure Energie”. Zo bekijk je direct het goedkoopste contract dat rijmt met jouw eisen. Let op: de energierekening bestaat niet enkel uit de kosten per kWh en m3. Let ook goed op verbruikskosten, aansluitkosten, vastrecht, opslag duurzame energie, regiotoeslag. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Op diverse contracten kan dit oplopen tot €230 voordeel (lees ook verder over Noordelijk Lokaal Duurzaam of Clean Energy).

Gas en elektriciteit Pure Energie vergelijken (tarieven maart 2024)

Pure Energie is een grote verstrekker van gas en stroom. Dit bedrijf biedt pakketten voor iedere consument. Onder andere het modelcontract, een vast of variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Handig: stap over naar het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Als je slim bent vindt er elk jaar een overstap plaats. Onderaan de streep is dat het voordeligst! Direct aanmelden bij Pure Energie? Vul jouw gegevens in, en stap moeiteloos over naar een voordelig gas en licht pakket. Wat moet ik invullen als verbruik? Het overzicht wat je hierna vindt biedt ondersteuning.

Type huis Gasverbruik
Appartement 850 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.000 m³
Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 persoons huishouden 1.925 kWh 650 m³
2 bewoners 2.300 kWh 1.100 m³
2 & 1 kind 2.925 kWh 1.325 m³
2 & 2 kinderen 3.425 kWh 1.750 m³
Gezin + 3 kinderen 4.250 kWh 2.050 m³

Overstappen naar Pure Energie

Heb jij voor het eerst een nieuw huis gekocht? In dit geval is het niet moeilijk: bestellen en aansluiten. Is er reeds sprake van een Pure Energie energiepakket, en ga ergens anders wonen? Dat kun je online of via de telefoon melden bij de klantenservice. Je leverancier draagt zorg voor de adreswijzigingen. Neem je nog energie af bij een andere leverancier, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Pure Energie? Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van je oude abonnement. Jullie volgende stroom en gas aanbieder kan dit soms ook voor jou doen.

Contract opzeggen
Wil je Pure Energie opzeggen? Bel hiervoor even met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Vergeet niet de geldende opzegtermijn en boeteclausules bij vroegtijdige contractbreuk (bijvoorbeeld in Uithoorn, Heerenveen en Raalte).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Pure Energie

 1. Geef jouw postcode door
 2. Kies de omvang van het huishouden, of vul de exacte kWh en M3 in.
 3. Kies jouw huidige leverancier (optioneel).
 4. Maak een keuze uit de energietarieven (vast en variabel).
 5. Maak een keuze uit de contracten (een vaste periode of juist flexibel).
 6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
 7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en laat je contract overzetten.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Pure Energie actie met welkomstpremie

Verklaarbaar ben jij benieuwd naar de grootste Pure Energie aanbiedingen van maart 2024. Of jullie kiezen voor 1 jarig contract met vaste prijzen of kiest voor een lange periode (3 jaar), de korting is er altijd wel. Deze extra korting vind je in de vergelijker terug als welkomstbonus. De overstapbonus die wordt gehanteerd bedraagt zo’n €115 tot €215 (afhankelijk van je contracttermijn). Deze welkomstpremie wordt uitgekeerd aan het einde van het jaar. Het is dus aan te raden om ieder jaar opnieuw te vergelijken en over te stappen. Jouw welkomstbonus Pure Energie in maart 2024 moet je zeker eens bekijken. Stap vandaag nog over. Open onze tool, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de bekende Pure Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Nog 1 ding: de bonus geldt voor nieuwe klanten. Bestaande klanten ontvangen wel korting op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-pure-energie

De meest populaire gas licht pakketten van Pure Energie

 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd

Ga je verhuizen of wil je overstappen van energie? Vergelijk energiecontracten van Pure Energie en bespaar op stroom en gas!