Gas en licht vergelijken Heerenveen Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas kom je weer tegen in je energierekening. Hierom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Heerenveen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun je vlug de kosten van gas licht berekenen. Daarop zie je eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heerenveen [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen door middel van één verzamel contract. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Heerenveen (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Heerenveen kan gelukkig wel bij één leverancier. Met behulp van deze website tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek Huismerk Energie groene stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Heerenveen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juli 2024

Weet je alles al van Essent, Greenchoice, Pure Energie, Eneco, Vattenfall of Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? Hierna detecteer je diverse veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten variëren enorm per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €105 en €170. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van de contract vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Heerenveen vegelijken. Hierna tref je de doorsnee kosten voor verschillende klasse woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energienota, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Heerenveen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand bekijk jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €121,25 €132 €140,25
Tussenwoning €106,25 €138,5 €153,5 €163,5
Hoekwoning €130,75 €150,25 €168,75 €178
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €183,25 €193
Landhuis €178,75 €200,5 €215 €221,5
Modaal €122,5 €146,5 €159,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Normaal zijn stroomproblemen binnen een paar minuten opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Heerenveen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Energiedirect.nl of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen kan op verschillende manieren. Hierna detecteer je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Bijv. “meer truien en dekens gebruiken ” en “Radiatorfolie gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Nefit, Atag, AWB of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat zoek jij gemakkelijk op basis van onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage bestaan er veel duurzame oplossingen die goedkoop verwarmen. Bijvoorbeeld zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

Tegenwoordig vind je diverse leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Zoek ook naar energiepakket Acquoy vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je spot binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem dan de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Beste ratings

Enkele huizenbezitters willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en de laatste reviews van afnemers voor energiebedrijven Heerenveen.

Overstappen

Elke maatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heerenveen kan onmiddellijk door het internet. Je kunt kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kun je vinden in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel voor ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in s-Gravenzande afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Heerenveen kan natuurlijk door te kiezen voor verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook de bedrijven. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Heerenveen vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen