Gas en licht van Huismerk Energie Vergelijk gaslicht en bespaar tot €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Meer details doorlezen over gas en licht van Huismerk Energie? Middels onze tool check je de contracten, alle pakketten, aabiedingen en welkomstkortingen van april 2024. A la minute energie vergelijken? Vul jouw gegevens in, en je ontdekt à la minute het goedkoopste Huismerk Energie contract dat aansluit op jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat handig en kost slechts een paar minuten. Jullie spotten alle tijdelijke welkomstkortingen die je niet via de website van Huismerk Energie kan bestellen.

Alle organisaties

Alle gangbare aanbieders vergelijken. Van De Vastelastenbond tot MAIN Energie.

Besparen op de energienota

Vind de goedkoopste leverancier. Bespaar tot wel €335 per jaar.

Probleemloos overstappen

Daarvoor gebruik je de overstapservice. Geen moment zonder elektra en gas!

Goedkoopste gas licht pakket Huismerk Energie afsluiten

Wil jij overstappen en wil jij het goedkoopste gas licht pakket van Huismerk Energie? Dat gaat zonder moeite middels de vergelijker op onze website. Vul jullie adresgegevens, gas & stroomverbruik en ander zoekwensen in. Klik links op het merk “Huismerk Energie”. Jij ziet nu gauw het voordeligste contract dat matcht met jouw eisen. Goed om te weten: beperkt je niet tot het energietarief. Overweeg ook zaken als verbruikskosten, netbeheerkosten, regiotoeslag, aansluitkosten, vastrecht. Let daarnaast vooral op de korting voor nieuwe klanten. Op sommige pakketten krijg je wel tot €170 korting (klik door naar Engie of Stedin).

Gas en elektriciteit Huismerk Energie vergelijken (tarieven april 2024)

Huismerk Energie is een landelijke aanbieder van gas en stroom. Dit bedrijf levert allerlei soorten contracten. Vanzelfsprekend het modelcontract, variabele en vaste tarieven, en contracten met een looptijd van 1, 3 of 5 jaar en onbepaalde tijd. Ons advies: ga voor het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk stap je dan elk jaar over. Per slot van rekening betaal je dan het minst voor energie! Online aanmelden bij Huismerk Energie? Open onze vergelijker, en stap vlug over naar het goedkoopste gas en licht. Moeite met inschatten van je verbruik? De onderstaande tabel kan je helpen.

Omschrijving Gas
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.350 m³
Hoekwoning 1.425 m³
2 onder 1 kap 1.750 m³
Vrijstaande woning 2.300 m³

Soort huishouden Stroom / Elektriciteit Gas
1 persoon 1.925 kWh 750 m³
2 personen 2.350 kWh 1.150 m³
2 & 1 kind 2.975 kWh 1.300 m³
Gezin + 2 kinderen 3.600 kWh 1.800 m³
Gezin + 3 kinderen 4.050 kWh 1.925 m³

Overstappen naar Huismerk Energie

Ga je (voor het eerst) verhuizen naar een nieuwbouwwoning? Deze situatie is eenvoudig: aanvraag plaatsen en starten. Zit je al vast aan een Huismerk Energie energiepakket, en ga je binnenkort verhuizen? Dit kan je (online) melden bij de service-afdeling. De medewerker draagt zorg voor het overzetten van het huidige contract. Echter, heb je een contract bij een andere aanbieder, en wens je een overstap naar Huismerk Energie? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. De aanstaande aanbieder van stroom en gas doet dit soms ook voor nieuwe klanten.

Contract opzeggen
Direct Huismerk Energie opzeggen? Bel met de klantenservice, of stuur een opzegbrief. Check hiervoor wel even de opzegtermijn en boeteclausules wanneer je voortijdig contracten wilt opzeggen (onder andere in Wassenaar, Gouda en Nunspeet).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Huismerk Energie

  1. Stap 1 is het invullen van je locatie
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of vul de exacte kWh en M3 in.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Geef jouw voorkeur voor het variabele of vaste tarief.
  5. Hoe lang wil jij aan het contract vastzitten (1 jaar – 3 jaar of flexibel termijn).
  6. Geef je voorkeuren door m.b.t. groene stroom.
  7. Maak een keuze uit de hoogste kortingen en stap direct online over.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Huismerk Energie actie met welkomstpremie

Vanzelfsprekend wil jij overstappen naar de grootste Huismerk Energie aanbiedingen van april 2024. Of jij nou gaat voor zo’n 1-jarige verbintenis, of een langer contract met vaste prijzen, de korting is er altijd wel. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. De korting (overstapbonus) ligt tussen de €85 – €200 (ligt aan het type contract). De welkomstpremie wordt verrekend met de jaarafrekening. Het is dus geen gek idee om elk jaar over te stappen van leverancier. De geldende welkomstkorting Huismerk Energie in april 2024 moet je zeker eens bekijken. Het is tijd voor actie! Ga naar de vergelijkpagina, voer jouw verbruik in, en vergelijk de Huismerk Energie energiecontracten voor de beste aanbieding. Goed om te weten: bonussen gelden uitsluitend voor nieuwe klanten. Eigenaren van bestaande contracten kunnen wel een korting krijgen op het stroom- en gas tarief.

energieleverancier-huismerk-energie

Heb je een nieuw huis, ga je verhuizen of wil je gewoon overstappen? Vergelijk energiecontracten van Huismerk Energie en betaal minder voor gas en licht!