Gas en licht vergelijken Wassenaar Nu leveranciers vergelijken en bespaar €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op de energienota. Vandaar is het slim om te zien welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Wassenaar vergelijken? Voer je adres plus energieverbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind je nu de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wassenaar [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de meest vitale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Wassenaar (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Wassenaar doe je wel bij één aanbieder. D.m.v. de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Volg het advies van onze experts (of lees verder over besparen bij Greenchoice).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (grijs, groen uit NL, zon, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wassenaar.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, NLE, Eneco, Essent, Vattenfall of Energiedirect.nl, Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? Onderstaand bekijk jij actuele veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten schommelen wel per huishouden. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €110 tot €185. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de tariefvergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Wassenaar vegelijken. In de tabel tref je de modale gas-licht kosten voor veel voorkomende type huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wassenaar. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Wassenaar.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123,25 €132 €142,5
Tussenwoning €107,25 €138,5 €155 €163,25
Hoekwoning €129,75 €150,75 €168,5 €176,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,25 €181,5 €192,25
Landhuis €178,25 €197,5 €214,75 €224,25
Standaard €122,75 €144,5 €158,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Dikwijls komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In de regel is een elektriciteitsprobleem heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wassenaar? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent of Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina bekijk je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. O.a. “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of AWB.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is erg raadzaam! Neem kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit eenvoudig middels onze adviseurs.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage kan je profiteren van interessante groene energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou pelletkachel, biomassaketel, zonnepanelen, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment heb je de keuze uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke maatschappij is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Nijland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan direct de scherpste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij doorzoekt snel de goedkoopste maatschappij (actief in Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer daarvoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van o.a. zonne-energie, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Steeds meer mensen willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Daarvoor raadpleeg je het eindcijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Wassenaar.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Check daarom het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar meer advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wassenaar gaat zonder problemen in een online omgeving. Men kan kiezen uit B2B contracten. De kosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn een stuk betaalbaarder dan het tarief voor de normale consument. Kortingen kunnen sterk oplopen zodra je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Groessen afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
We zien het steeds vaker: ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Wassenaar gebeurt ook door te gaan voor duurzame installaties zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Wassenaar vergelijken Snel een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen