Gas en licht vergelijken Eindhoven Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gasverbruik drukt zwaar op de energiekosten. Daarom loont het om te zien welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Snel gas en licht leveranciers in Eindhoven vergelijken? Geef je huisnummer, postcode + energieverbruik in. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl kan jij probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Eindhoven [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Eindhoven (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Eindhoven is gewoon mogelijk bij één bedrijf. Geholpen door onze tool zie je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Stedin aanbieding).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, wind, grijs, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor februari 2024.
  6. Calculeer het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet gebonden aan het adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Eindhoven.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom kan volstaan bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Eneco, NLE, Pure Energie, Greenchoice, Essent of Budget Energie, ENGIE, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de volgende lijst vind jij een aantal kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per woning. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €80 en €235. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat kan via onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Eindhoven vegelijken. Via de volgende tabel tref jij aannemelijke prijzen voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Eindhoven. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal je een inschatting van het energieverbruik in de regio Eindhoven.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,5 €120,75 €130,75 €140,5
Tussenwoning €109,25 €140,75 €154 €163,25
Hoekwoning €129,25 €150 €167,25 €178,5
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €183,25 €193,5
Bungalow €177,5 €199 €215,25 €222,5
Gemiddeld €124,25 €145,5 €160 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (zoals RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Normaal is een stroomprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Eindhoven? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en/of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energienota omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “een afwasteil gebruiken ” en “Een waterbesparende douchekop gebruiken.” Of koop een HR-ketel van Remeha, Vaillant, Atag, Intergas of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je eenvoudig aan de hand van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is gewoon duur. Op dit moment is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonneboiler, warmtenet, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

Tegenwoordig werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier is het beste? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Waterlandkerkje vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan gemakkelijk de meest voordelig energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij bekijkt binnen no-time de goedkoopste maatschappij (die werken in Noord-Brabant) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Of wil jij gas + stroom pakketten op basis van o.a. zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende waardering

Een deel van de contractanten willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar de gemiddelde cijfers en nieuwe recensies van afnemers voor energiebedrijven Eindhoven.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer als eerste de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Eindhoven is probleemloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak scherper vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit gebruikt. Groot voordeel bij ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van het privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Oldelamer afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Eindhoven? Doe dit door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Eindhoven vergelijken Simpel een licht & gas contract aanvragen + afsluiten