Gas en licht vergelijken Oldelamer Snel leveranciers vergelijken en bespaar €340


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in de energiekosten. Vandaar is het goed om te checken welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oldelamer vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Geholpen door de gaslicht-vergelijker kan je direct de kosten van gas licht berekenen. Naderhand tref jij meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldelamer [Update juli 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – veruit – de meest fundamentele aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet d.m.v. een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Weststellingwerf (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oldelamer doen de meesten bij één partij. Geholpen door onze tool zie je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over korting bij UnitedConsumers).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit EU, co2 gecompenseerd, groen, wind).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Oldelamer.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water registreer je bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, Eneco, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand vind je de huidige veel bestelde energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energierekening bedraagt tussen de €95 – €180. Binnen no-time jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met onze vergelijker / tools. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oldelamer vegelijken. In het schema hieronder bekijk je geschatte prijzen voor populaire soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oldelamer. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel bekijk jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,25 €123,25 €131,5 €142,75
Tussenwoning €109,5 €141 €154,5 €162,75
Hoekwoning €129,25 €151 €167 €178
2 onder 1 kap €144,5 €169,75 €184,5 €191,25
Vrijstaand €179 €198,5 €214,5 €224,5
Doorsnee €122,25 €144,75 €160,5 €169,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Enexis). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Oldelamer? Dit is niet afhankelijk van Engie of Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De kosten van energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref jij suggesties voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen resulteert direct in minder lasten. Bijv. “de verwarming omlaag doen ” en “De eco-stand gebruiken met vieze was.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Intergas of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat moeiteloos d.m.v. onze vergelijkingen.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig bestaan er allerlei duurzame oplossingen die veel minder stroom gebruiken. O.a. biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Groot-Ammers vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan eenvoudig de goedkoopste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij bekijkt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Friesland) passen bij je energiegebruik.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies daarvoor het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas licht contracten met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste waardering

Steeds meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Daarvoor raadpleeg je het klantcijfer en betrouwbare recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Oldelamer.

Overstappen

Elke maatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve advies over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldelamer gaat simpelweg via de pc. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Aalsmeer afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oldelamer? Doe dit door een belang te nemen in verantwoorde systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Op deze manier draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Oldelamer vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement afsluiten & aanvragen