Gas en licht van Vandebron Vergelijk gaslicht en bespaar tot €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Alles weten over gas en licht van Vandebron? Aan de hand van de vergelijker doorzoek je de meest interessante welkomstkortingen van juli 2024 met bijhorenden contracten/pakketten. Vandaag nog van start met energie vergelijken? Voer je gegevens in, en je checkt onmiddellijk het goedkoopste Vandebron contract dat voldoet aan jullie eisen. Het overstappen naar een andere bedrijf gaat moeiteloos en is zo gepiept. Je doorzoek hier tijdelijke welkomstkortingen die men standaard niet bij Vandebron kan aanschaffen.

Alle leveranciers

Alle grote aanbieders vergelijken. Van Engie tot Innova Energie.

Altijd de laagste prijs

Neem afscheid van hoge rekeningen. Je bespaart zo €285 per jaar.

A la minute overstappen

Het is zo geregeld met de overstapservice. Geen dag zonder gas en elektra.

Goedkoopste gas licht pakket Vandebron afsluiten

Kan jij overstappen naar het goedkoopste gas licht pakket van Vandebron? Dat is zo geregeld middels de vergelijker op onze website. Vul je postcode, stroom + gasverbruik en ander zoekwensen in. Aan de linkerkant vind je “Vandebron”. Je zoekt zo ogenblikkelijk het betaalbaarste contract dat volledig past bij jouw eisen. Goed om te weten: beperkt je niet tot een tarief voor verbruikt stroom + gas. Let ook goed op verbruikskosten, netbeheerkosten, leveringkosten, energiebelasting, vastrecht. Let daarnaast vooral op de welkomstbonussen. Bij enkele energiecontracten loopt dit op tot wel €130 korting (klik door naar Pure Energie of Eneco).

Gas en elektriciteit Vandebron vergelijken (tarieven juli 2024)

Vandebron is een landelijke aanbieder van gas en stroom. Dit bedrijf levert verschillende soorten pakketten. Dan hebben we het over een modelcontract, contracten op basis van een vast/variabel tarief, en pakketten die 1 jaar of 3 jaar lopen en onbepaalde tijd. Ons advies: selecteer het vaste tarief i.c.m. een kortlopend (1 jarig) contract. Eigenlijk is elke jaar overstappen interessant. Want op die manier is dat het voordeligst! Gaan jullie je aanmelden bij Vandebron? Vul jouw gegevens in, en stap ogenblikkelijk over naar het goedkoopste gas en licht pakket. Wat is een realistisch verbruik? Het overzicht hieronder biedt uitkomst.

Soort huis Gasconsumptie
Appartement 825 m³
Tussenwoning 1.325 m³
Hoekwoning 1.450 m³
2 onder 1 kap 1.650 m³
Vrijstaande woning 2.100 m³
Soort huishouden Stroom kWh Gas
1 bewoner 1.950 kWh 725 m³
2 personen 2.425 kWh 1.050 m³
Familie (1 kind) 2.825 kWh 1.500 m³
2 & 2 kinderen 3.475 kWh 1.625 m³
2 & 3 kinderen 4.025 kWh 1.975 m³

Overstappen naar Vandebron

Zitten jullie in een situatie met een nieuw gekocht huis? Voor nieuwe huizen is de regel: afsluiten en leveren. Heb je al een Vandebron energiepakket, en staat er een verhuizing op de planning? Dat kun je online of via de telefoon melden bij een medewerker. Je leverancier zorgt voor de adreswijzigingen. Heb je te maken met een contract bij een andere aanbieder, echter geeft je voorkeur aan overstappen naar Vandebron? Dan dien je jouw oude contract op te zeggen. Je nieuw gekozen gas en stroom leverancierkan dit eventueel voor je verzorgen.

Contract opzeggen
Ga je Vandebron opzeggen? Neem contact op met de klantenservice, of verstuur de opzegbrief. Let op: je hebt soms te maken met de opzegtermijn in het contract en boeteconstructies bij het stoppen van het contract voor de einddatum (zoals in Waddinxveen, Hellevoetsluis en Rijswijk).

Overstappen naar het goedkoopste gas-licht van Vandebron

  1. Voer jouw locatie in
  2. Klik op het aantal personen (1 t/m 6), of kies direct het verbruik.
  3. Geef aan bij welke leverancier je nu een contract hebt.
  4. Ga jij voor het vaste of variabele tarief?
  5. Kies de contractsduur die bij je past (variabel / modelcontract of 1 tot 5 jaar).
  6. Selecteer optioneel groene stroom.
  7. Bepaal voor welke aanbieding je gaat en regel snel de overstap.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Vandebron actie met welkomstpremie

Uiteraard wil jij overstappen naar de grootste Vandebron aanbiedingen van juli 2024. Of jij nu de voorkeur geeft aan 1 jarig (kortlopend) abonnement, of juist de prijzen 3 jaar of 5 jaar vastzet, je kunt altijd korting krijgen. Deze korting op energie noemen maatschappijen vaak “welkomstkorting”. Deze overstapbonus ligt doorgaans zo tussen de €140 – €205 (voor lange contract krijg je meer). Jouw welkomstpremie ontvang je aan het einde met de jaarrekening. Wij raden dus aan om elke 12 maanden weer een nieuwe overstap te realiseren. De beloofde welkomstkorting Vandebron in juli 2024 is aantrekkelijk. Het is tijd voor actie! Klik op “vergelijken”, geef het geschatte verbruik door, en vergelijk de grote Vandebron energiecontracten voor de beste aanbieding. Let wel: de bonussen zijn voor overstappers (nieuwe klanten). Huidige klanten krijgen soms korting op de kosten van verbruikte stroom en gas.

energieleverancier-vandebron

Actuele gas-licht pakketten van Vandebron
Bij Vandebron profiteer van je energie van Nederlandse bodem. Dat is wel zo transparant, eerlijk en bovendien wordt jouw gas en licht 100% lokaal opgewekt.

  1. Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
  2. Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
  3. Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd

Nieuwbouwwoning, verhuizen of overstappen naar een nieuw energiebedrijf? Vergelijk energiecontracten van Vandebron en bespaar op licht en gas!