Gas en licht vergelijken Sint-Annaland Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energierekening. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Vlug gas en licht leveranciers in Sint-Annaland vergelijken? Vul postcode + huisnummer & energieverbruik in. Dankzij de vergelijker kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Sint-Annaland [Update maart 2023]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen door middel van één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Tholen (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Sint-Annaland kan gemakkelijk bij één aanbieder. Via de vergelijker ontdek je de voordeligste. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check contract UnitedConsumers).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (co2 gecompenseerd, grijs, wind, zon, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Spot de voordeligste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Sint-Annaland.

Betreft het nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie, Eneco of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio? Hierna ontdek je de huidige veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten verschillen behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €110 – €240. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Sint-Annaland vegelijken. Hieronder achterhaal je geschatte tarieven voor enkele woningtypes en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Sint-Annaland. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Tholen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,25 €122,75 €133,5 €142,5
Tussenwoning €108 €139,5 €155,25 €164
Hoekwoning €130 €150 €168,75 €178
2 onder 1 kap €145 €170,5 €182 €194,5
Landhuis €179,25 €197,5 €214,25 €222,5
Doorsnee €122 €144,75 €159,25 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (als. Westland Infra). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. In een doorsnee situatie is een stroomprobleem in no-time verholpen. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Sint-Annaland? Dit is nooit exclusief te wijten aan Eneco en UnitedConsumers: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Op deze website tref je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “apparaten uitschakelen ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Atag, Remeha, Nefit of AWB.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je eenvoudig d.m.v. onze tools.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is een kostbaar proces. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van allerlei “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke energie-aanbieder is voor jou geschikt? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Kuinre vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan zonder problemen de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt vandaag nog de goedkoopste leverancier (uit Zeeland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten op basis van o.a. groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen check je de gemiddelde cijfers en recente reviews van afnemers voor energiebedrijven Sint-Annaland.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer eerst het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer info inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Sint-Annaland werkt meteen door het internet. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn soms goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. De korting kan flink oplopen als je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in De Koog afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke klanten gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Sint-Annaland? Doe dit door te beleggen in groene producten als pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Sint-Annaland vergelijken A la minute een gas & licht contract aanvragen en afsluiten