Gas en licht vergelijken Kuinre Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in de energiekosten. Daarom is het slim om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Kuinre vergelijken? Voer je adres & verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop tref je binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Kuinre [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Steenwijkerland (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Kuinre doe je wel bij één maatschappij. Middels de gaslicht-vergelijker tref je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Volg het 7-stappen model (of bezoek Leon Zeewolde overstappen).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, co2 gecompenseerd, wind, groen, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Kuinre.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Zo nu en dan doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE, Vattenfall of Oxxio, Budget Energie, Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent? Hieronder bekijk jij de populaire gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin consumeert gas en elektriciteit. De kosten verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse energienota schommelt tussen €115 – €195. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je met onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Kuinre vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij geschatte gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Kuinre. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand vind jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Steenwijkerland.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121 €131,25 €141,75
Tussenwoning €106,5 €141,5 €153 €164,25
Hoekwoning €131,75 €151,5 €167,5 €177
2 onder 1 kap €146 €168 €184 €192
Vrijstaand €179,25 €197,5 €215,25 €221,5
Doorsnee €124,5 €145,25 €160,5 €169

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (als. Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door geplande onderbrekingen. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Kuinre? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Innova Energie: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energierekening beperken kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Bijgaand zie je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “gebruik alleen A++ producten ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of koop een HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Kies voor een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij moeiteloos door middel van onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Heden ten dage is er keuzen uit velerlei “groene” systemen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. zonneboiler, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment vind je veel leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, duurzame energie of wil jij het goedkoopste pakket? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Bunnik vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan meteen de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Overijssel) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Selecteer dan uiteraard de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met bronnen als zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Opvallend veel contractanten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en heldere communicatie is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare meningen van afnemers voor energiebedrijven Kuinre.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Kuinre kan binnen no-time in een online omgeving. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. De compensatie kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik kan je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Tzummarum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten hebben interesse in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Kuinre is ook mogelijk door te investeren in duurzame systemen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Kuinre vergelijken Gemakkelijk een gas & licht abonnement afsluiten en aanvragen