Gas en licht vergelijken Tzummarum Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Bovenal het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te checken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Onmiddellijk gas en licht leveranciers in Tzummarum vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. D.m.v. onze tool kan jij simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Tzummarum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest elementaire aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij een specifieke waterleverancier in de provincie Franekeradeel (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Tzummarum doe je wel bij één maatschappij. Geholpen door de vergelijker tref je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over goedkope tarieven Fenor).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, zon, grijs, groen).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Tzummarum.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een abonnement voor elektriciteit is toereikend bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kiezen jullie voor Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de kolommen hierna tref je een aantal meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen flink per gezin. De maandelijkse energierekening schommelt tussen €115 – €220. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan via onze gaslicht-vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Tzummarum vegelijken. In onderstaand schema achterhaal je de nominale energiekosten voor enkele soorten huizen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Tzummarum. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand bekijk jij het verwachte energieverbruik in de regio Franekeradeel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €123,5 €130,75 €141
Tussenwoning €107,25 €138,75 €154,25 €165,5
Hoekwoning €129,75 €152,5 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €144,5 €167,25 €184,25 €191,75
Bungalow €176,25 €199,5 €215 €222,75
Standaard €121,75 €144,75 €161,25 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Gewoonlijk is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Tzummarum? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en/of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze website bekijk je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Opties zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Je eten in de koelkast laten ontdooien.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Nefit, Atag, AWB of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Jij zoekt dat probleemloos door gebruik van onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van interessante verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Denk aan pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is het beste? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Vind alles uit over energiepakket Meerlo vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ontdekt direct de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Friesland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem hiervoor de “duurzame energie” filter. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters willen de beste klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is noodzakelijk. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en nieuwe meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Tzummarum.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Controleer hierom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Tzummarum werkt snel via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De tarieven zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn een stuk voordeliger dan de particuliere tarieven. De korting kan hoger worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Groot voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afnemen. Het aandeel van eigen privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Elspeet afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Tzummarum gebeurt ook door te gaan voor groene systemen zoals infraroodpanelen, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: zowel thuis gasvrij wonen als ondernemingen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Tzummarum vergelijken Vandaag nog een elektra & gas contract afsluiten + aanvragen