Gas en licht vergelijken De Koog Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Vooral het gas dat jij gebruikt beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Probleemloos gas en licht leveranciers in De Koog vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Via de gaslicht-vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Naderhand zie je moeiteloos de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in De Koog [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest essentiële voorzieningen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels een totaal abonnement. De wateraansluiting bestel je bij een specifieke waterleverancier uit de omgeving Texel (bijv. WML). Gas en licht afsluiten in De Koog doen de meesten bij één partij. Via de energievergelijker detecteer je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over Qwint contract afsluiten).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen uit NL, grijs, zon, groen, groen uit EU).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit De Koog.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Pure Energie, Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Hierna achterhaal jij de top energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren aanzienlijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt tussen de €90 en €185. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen De Koog vegelijken. In de tabel bekijk jij mogelijke gas-licht kosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in De Koog. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Texel.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122 €131,5 €142,5
Tussenwoning €106,5 €140,25 €153 €162,25
Hoekwoning €131 €150,25 €167 €178
2 onder 1 kap €146 €170,5 €184,25 €194,25
Bungalow €179,25 €198 €214,75 €224
Modaal €122,5 €147,5 €158,75 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een stroomprobleem in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in De Koog? Of je nu klant bent bij Clean Energy en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De kosten van energie beperken kan op verschillende manieren. Hieronder achterhaal je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Let op het verbruik van energie als je een (nieuwe) vriezer koopt.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, Remeha, AWB, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze vind je vlug via ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Op het ogenblik is er keuzen uit aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra kiezen?

In Holland werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Tzummarum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer dan probleemloos de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je vindt snel de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (die werken in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bijv. zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Sommige huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het eindcijfer en nieuwe meningen van andere consumenten voor energiebedrijven De Koog.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in De Koog gaat probleemloos via internet. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn regelmatig lager dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik mag men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Mook afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers hebben interesse in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in De Koog gebeurt ook door te investeren in verantwoorde producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten De Koog vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement afsluiten en aanvragen