Gas en licht vergelijken Mook Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energienota. Vandaar is het slim om te analyseren welke energieleverancier voor jou het voordeligst is. Direct gas en licht leveranciers in Mook vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. Dankzij gaslichtafsluiten.nl kun je snel de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Mook [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest onmisbare aansluitingen in een woning. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Mook en Middelaar (dit zijn organisaties als Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Mook doe je wel bij één bedrijf. Op basis van gaslichtafsluiten.nl bekijk je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over energie van Vattenfall).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Limburg).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen, co2 gecompenseerd, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bereken de voordeligste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Mook.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten februari 2024

Weet je alles al van Pure Energie, NLE, Vattenfall, Greenchoice, Essent of Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, ENGIE? Onderstaand vind jij onze veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Modelcontract EcoStroom en AardGas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen enorm per woning. De maandelijkse energierekening varieert tussen €100 tot €175. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat kan middels de vergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Mook vegelijken. In de tabel tref je de modale tarieven voor veel voorkomende soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Mook. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel bekijk je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Mook en Middelaar.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,5 €123 €131,75 €140,25
Tussenwoning €109 €139,5 €152,5 €164,25
Hoekwoning €130 €152 €167,75 €179,5
2 onder 1 kap €144,5 €167,5 €183,25 €191,5
Villa €176,75 €197,5 €213,75 €222,5
Gemiddeld €121,5 €144,5 €161,25 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (als. Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaal is een elektriciteitsprobleem heel erg snel verholpen. Als je geen stroom hebt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Mook? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy of Vrijopnaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie verminderen kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder achterhaal jij aanwijzingen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “haal opladers uit het stopcontact ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of koop een HR-ketel van Remeha, AWB, Vaillant, Nefit of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je moeiteloos door gebruik te maken van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Tegenwoordig zijn er velerlei “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Op dit moment zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf is het beste? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Lees nu verder over energiepakket Elspeet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval snel de betaalbaarste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Meer en meer mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en transparantie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en recente beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Mook.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Controleer om die reden de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Mook kan zonder problemen via de pc. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De energietarieven worden omschreven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn aanzienlijk lager dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Wijngaarden afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een trend: zakelijke gebruikers maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Mook? Dat kan door te investeren in verantwoorde systemen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op zakelijke locaties. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Mook vergelijken Vandaag nog een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten